rafalperka Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam daje obiecane fotki mojej gablotki 1,9 około 160KM Pewnie sie bedziecie czepiać do niedochodzących drzwi z tyłu ale spoko dociągne je tylko znajdę chwilę nie wiem kiedy image hosting screen shot software image upload no compression Jak sie podoba??? Ps są jakieś spoty w łodzkim Co do zmian bo ktoś zapytałe to nie będę zbytnio nic robił ewentualnie zimą pomaluje felgi na ciemniejszy kolor
Bielun22 Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 z zewnątrz ładna.. ale przydały by się lepsze foty, opis, plany??????
amaradaar Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Sztuka ładna.. ps. są jakieś plany co do autka
rafalperka Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 foty są ok wystarczy kliknąć i są duże a co do lakieru kurcze nie wiem gdzie to sprawdzić? Ps mam ją dopiero 3tygodnie:)
MrFanta Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Bardzo mi się podoba, słuszne wozidło;D PS co to za xenon bez sprysku?
spin444 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 spoty w łodzi każda niedziela o 18 na włókniarzy przy realu fajna furka powodzenia w modach zewnetrzny s-line by sie przydał i bedzie super
RIF-RAF Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 wlepe z kodami masz pod tylną kanapą... Generalnie to fajny kolor - zawsze mi sie taki podobał Powodzenia w modach! P.S. dodaj jakiś opis
Rekomendowane odpowiedzi