szczepko920 Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam, zakupiłem niedawno, A4 B8 i na wyświetlaczu między zegarami, nie mam wskaźnika temperatury zewnętrznej, jak można go włączyć? Pozdrawiam
szczepko920 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Nie ma właśnie jest przebieg całkowity, dzienny i tyle w innych B8 widziałem termometr pod tymi przebiegami, a u mnie nie ma
wrclaguna Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Masz kolor czy monochromatryczny wyswietlacz?
szczepko920 Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Opublikowano 2 Listopada 2013 Monochromatyczny między zegarami i radio Concert z kolorowym na konsoli centralnej.
wrclaguna Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Sprawdz w 17 instruments czy masz cos w podpowiedziach
szczepko920 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Oj niestety nie mam jak teraz bo nie mam interfejsu diagnistycznego . Tak przy okazji to jaki najlepiej kupić zeby działał z VCDS?
PRZEMEKC Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 nowy za kilkanaście setek Strona firmy ADAKO - oprogramowanie diagnostyczne VCDS?
Rekomendowane odpowiedzi