jarau Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2008 co masz na myśli Flyer? przecież są.
Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A... spoko. Przez pewien czas mi sie nie ladowaly. Juz myslalem, ze sie przestraszyles historii od Pozka i uciekles Jak auto dobrze zrobione... to trzeba latac i zapomniec. Zbadaj tylko silnik lepiej.
AndyN Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Widzialem ja w zaprzyjaznionym warsztacie . Robi wrażenie Możesz podać adres tego warsztatu? OT: czemu nie działa mi śledzenie postów w tym dziale?
ono Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 OT: czemu nie działa mi śledzenie postów w tym dziale? A co ty myślałeś że to automat jakiś ? Wiesz ile LukaszR musi dziennie takich @ napisać .
HiRide Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 w takim razie dajcie foty tego auta pod woda albo po wyciagnieciu
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ooo .... ktos kupil ta łódź podwodna ... oby sie dobrze sprawowala ...
garmin Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Stoi na Allegro za 95 kawałków :naughty: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5980335
poziek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 w takim razie dajcie foty tego auta pod woda albo po wyciagnieciu ale z ciebie kozak
siemian Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Wow, może niech ktoś wprost napisze jaka była przeszłość tego autka, bo jestem ciekaw... Na zdjęciach wygląda całkiem niezle, choć ja jestem zwolennikiem "niewidocznego" tuningu
truckmaniac Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Stoi na Allegro za 95 kawałków :naughty: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5980335 Tyle,że nie została wystawiona w całości.Właściciel zostawił sobie w garazu 70 kucy :gwizdanie:
ba$ior Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 U fajna fajna. Widziałem jak śmigała po W-wa i dużo opowiesci slyszałem o tym aucie. Szkoda, że automacik ale ogolnie wypasik. Brak spryskiwaczy na xenony... :gwizdanie: Fele bym poprawił ale to juz indywidualna kwestja gustu, a carbonowa maske bym zabrał do siebie !!
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Taaaaa, jeżeli to jest to auto co na tej aukcji otomoto to widziałem je ostatnio na ostrobramskiej jak stał włącznie z właścicielem i jakimś chyba jego dzieckiem - jest przesadzona z wyglądem, a wtedy jak stała to zawieszenie miała tak obniżone, że się koła z tyłu chowały - albo tak stała dziwnie, bo byłem zdziwiony, że tak można po PL drogach jeździć
HiRide Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 w takim razie dajcie foty tego auta pod woda albo po wyciagnieciu ale z ciebie kozak chyba kazdy jesyt ciekawy tego widoku oczywiscie na aukcji nic nie pisze ze auto bylo kąpane az po pachy
poziek Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 w takim razie dajcie foty tego auta pod woda albo po wyciagnieciu ale z ciebie kozak chyba kazdy jesyt ciekawy tego widoku i pewnie myślisz, że te zdjęcia były właściciel wrzucił sobie do galerii auta przed sprzedażą Z choinki sie urwałeś ?
Cuber Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 kolega usunol fotki Swojej Audiki wiec zamykam ten temat :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi