Szalu Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Moja a4 silnik 2.0 TDI 140hp rok 2007 A oto ona: Niestety w środku kompletny golas, ale plany są...
akjam Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękny kolorek! Opisz co tam z wyposażenia ma? I jakie plany.
Szalu Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 Piękny kolorek! Opisz co tam z wyposażenia ma? I jakie plany. Otóż nie bardzo jest o czym pisać jeżeli chodzi o wnętrze, oprócz strefowej klimy nie ma nic... Ale planuje zakup: czarnej pół skóry s-line (jeżeli ktoś taką posiada proszę o info na priv) radia RNS + kierownica trzyramienna multifunkcja (aktualnie radio audi concert i czteroramienna kierownica) Co do silnika to jeszcze nic nie kombinowałem, mam ją od niedawna i jak na razie mocy mi wystarcza. Po przesiadce z VW Bora 90hp, 140 w audi robi wrażenie:)
shakal Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Fajny furacz i z okolic może na żywo uda się zobaczyć go gdzieś. Środek widzę masz taki jak ja na początku ale z czasem przyjdą pomysły do głowy i z pewnością dużo więcej rzeczy zmienisz niz tylko RNS i stołki Powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
Kasjan Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Swietny kolorek! Powodzenia w modach i rezaniu
tgkone Opublikowano 5 Listopada 2013 Opublikowano 5 Listopada 2013 Gratki B7! Idealny kolor do modów (taki jak mój ) Jakie zawieszenie i jaka felga siedzi?
Szalu Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 Gratki B7! Idealny kolor do modów (taki jak mój ) Jakie zawieszenie i jaka felga siedzi? Zawieszenie S-line, koła 225/45 r17"
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 fajne auto-chociaż całe wnętrze do rezania. mocno nad nią myślałem jak na allle wisiała. graty zakupu niech Ci służy.
KrzysiekSPI Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Fajny;) dobra baza do modow;)
wojtsen Opublikowano 18 Listopada 2013 Opublikowano 18 Listopada 2013 pamiętam jak była na allegro chyba jakiś czas temu albo się mylę, miałem z kumplem po nią jechać. mega fajnie wygląda !
Szalu Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 No i pierwszy śnieg w mieścinie:) ---------- Post dopisany at 23:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:45 ---------- Wygrzebane... Wymiana osłony przegubu, kilka godzin przed wyjazdem do Norwegii;) Najazd kozak:D
jarek_ns Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Tak myślałem, bo mieszkam niedaleko i chyba bym zauważył że tyle śniegu najb... Auto widziałem na Alle, trzeba by pomyśleć coś nad środkiem bo fotele nie pasują do tego auta.
Szalu Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Tak przy okazji wolnej soboty postanowiłem przymierzyć obuwie: Czarna 17", Srebrno-czarna 18" Która ładniejsza?
afroo. Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Czarna sprawia wrażenie większej na tych zdjęciach mimo, że powinna pomniejszać wizualnie. Do nadwozia bez chromu zostałbym osobiście przy czerni. Poza tym ja od zawsze lubiłem czarny felunek więc jestem mało obiektywny. Tak poza tym to kolor malina.
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Takie samo odniosłem wrażenie z tymi felgami, że czarna wydaje się większą mimo tego że jest mniejsza. I czarna bardziej mi się tutaj widzi.
Rekomendowane odpowiedzi