enrike2 Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Witam wszystkich jak w temacie mechanik mi powiedział że jest do wymiany a mianowicie objawy są takie ze na zimnym silniku jest taki głośny dźwięk wrrrrrrrrrr ale tylko na zimnym czy to może być rozrusznik? Czy coś innego bo nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto. Pomocy
Fido Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Samo wrrrrr na forum do diagnozy nie wystarczy.
POWER-KRIS Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Czy ja wiem jak wrrrrrrr to pewnie elektrowłącznik padł. Tak czy owak rozrusznik kaput. ;-) Sony Xperia Tapatalk 4.
enrike2 Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 ten elektro wlacznik to jest w rozruszniku tak??
POWER-KRIS Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Taka puszka na boku rozrusznika do niej kable idą. Wyjmij rozrusznik zawieź gdzieś gdzie regenerują to przy okazji tuleje wymienia i taniej będzie niż u znachora. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
rico37p Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Z objawów wynika, że uszkodzony jest bendix a nie elektromagnes.Przy okazji pewnie dojdą jeszcze szczotki ze szczotkotrzymaczem, tak że parę groszy popłyniesz, bo sam raczej sobie rady nie dasz.
POWER-KRIS Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 Elektromagnes to nie siada nigdy. Tylko styk który ciągnie się upala i czasem z tego powodu nie wyrzuca bendix. Ale masz rację ze może być bendix. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
enrike2 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Opublikowano 7 Listopada 2013 Dlatego właśnie chcę nowe wszystko już żeby było z głowy na jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi