Skocz do zawartości
IGNOROWANY

błędy ;/ Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam błędy co tu zrobić od czego zacząć błędy po czyszczeniu przepustnicy :/ wcześniej tego nie miałem .

bez_tytu_uvg.jpg

Opublikowano

wersja testowa softu (vag)

17521 rezystancja sondy zbyt wysoka

17536 mieszanka zbyt uboga

problem związany z sondą

sprawdź czy podczas demontażu przepustnicy nie urwałeś przewodu z wtyczki idącej do sondy

Opublikowano

Wcześniej miałem błąd przepływki teraz nie mam ale jeszcze wczesniej miałem spalona pompe mam od awt silnika 1.8 t cos ma to wpólnego?

Opublikowano

pompa nie ma nic wspólnego sprawdź połączenie sondy z wtyczką i przewód do samej sondy

Opublikowano

hmm ta wtyczka co odpina aby zdemontować przepustnice niee raczej nie delikatnie wszystko robilem ale w kolektorach ssących jes taki cos ma dwa druciki co to jest? którą sondę ? pierwsza koło turbo?

Opublikowano

tak pierwsza może szarpnąłeś za przewód niechcący lub go przycisnołeś

Opublikowano

hmm tam nie byłem ale 4 miesiące temu turbo robiłem ale to raczej jak by mogło coś sie stać to by wcześniej sie stało nie teraz hmm a sonda mogła sie prxzetopić? od gorąca od turbiny? bo turbo mam czerwone i to na ostro wraz z kolektorami

Opublikowano

stopic nie ale może przewody się gdzieś przytopiły lub sonda siada

Opublikowano

heh zobacze jutro bo ten błąd pojawia sie znikąd kasuje go odpalam jade gdzieś znowu podłączam i nie ma dzis sprawdziłem i jest wymienie sonde hmm a jak nie to i d*pa :P wcześniej tego kurde nie miałem po co czyściłem ta przepustnice ahhh i znowu kłopot jak nie to to to :P

---------- Post dopisany at 19:40 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ----------

no dobra jeżeli sonda do d*py to spalanie się zwiększa a jest takie same wydaje mi sie komputer pokazuje przy moim butowaniu średnie 11 :D 12

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

jak zrobic adaptacje przepustnicy?? vag

Opublikowano

teraz błędy sa takie dziwne sonda nie tylko cos z katem tak?

bez_tytu_u.jpg

Opublikowano

16795 zawór powietrza wtórnego -nieprawidłowy sygnał

17536 problem z mieszanką uboga