Łukasz WE Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam! Jadąc samochodem ominąłem dziure w jezdni gwałtownie skręcając i usłyszałem głośny stuk dobiegający z przodu auta, tak jakby coś przeskoczyło lub się urawało i od razu pojechałem na kanał i sprawdziełm całe zawieszenie i okazało się, ze wszytko w jest wporządku, nie było żadnych luzów, czy ktoś miał taki przypadek i co to może byc? ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ---------- a i jeszcze jedno podczas zawracania przyskręconych kołach pojawia się coś takiego jakby koło przeskakiwało?
artas154 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 nie jest to przypadkiem przegub ?
staaudi Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgadzam się z Artas 154 jak słychać trzaski przy skręconych kołach to na 99 % kończy ci się przegub.
GTD_RFD Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 sprawdź czy nie są uszkodzone gumowe manszety przegubów
arkady1321 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 może być przegub,a może być wachacz...
Fido Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Stuki przy skręconych kołach- przegub. Stuk przy gwałtownym skręcie ? A zrób test. Jak po puszczeniu gazu na jedynce go usłyszysz to sprawdź poduszkę skrzyni biegów.
Rekomendowane odpowiedzi