Matii705 Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam!! Przymierzam się do zakupienia nowego radyjka do mojego Audi.Wybór padł na Pionnera MUV-150.Niestety nie mam pewności czy w tym radiu jest wyjście na panel wyświetlacza,który jest na liczniku.Jeśli nie ma to czy wogóle są jakieś radia prócz orginalnych z tym wyjściem??Proszę o odpowiedź w miarę możliwośći
POWER-KRIS Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Nie ma a jesli nawet to ze 3 tysiaki za radio. Sony Xperia Tapatalk 4 Pro.
lizik Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie no bez przesady nie 3 tys bo jest dużo tańszych lecz prawda jest taka że nie do wszystkich modeli da się to wrzucić ja miałem alpine i ono też miało funkcję wyświetlania info na fisie lecz nie w audi (obsługiwało opla, peugeota itp) oczywiście po dokupieniu odpowiedniej przejściówki za chyba 300zł xD
Tom A4 Opublikowano 12 Listopada 2013 Opublikowano 12 Listopada 2013 Do audi nie ma interfejsu do obsługi fis z niefabrycznego radia.
Rekomendowane odpowiedzi