Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Problem z pracą na benzynie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrób dzisiaj mały test, odepnij obydwie klemy od akumulatora na noc, podepnij rano i sprawdź czy odpali normalnie na banzynie :wink:

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

I napisz mi najlepiej na PW bo mogę nie zaglądać na forum jaki będzie efekt, tylko zrób tak jak mówię :wink:

Opublikowano
  • Autor

no jutro niedziela, więc zrobie jak mówisz, nie miałem kiedy własnie z tymi klemami zrobić. Ponawiam pytanie: reduktor na listwie? Jakie on ma zadanie? Jaką gra rolę w tym układzie? Jak go sprawdzić, żeby móc go wykluczyć?

Opublikowano

Zostaw na razie reduktor w spokoju :wink:

Opublikowano
  • Autor

dziś w nocy muszę jezdzic wiec lipa, ale ostatnio robiem rozrząd i miałem kleme z plusa zdjeta 2 dni.. wiec watpie, ze to to

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:06 ----------

Panowie wychodzi na to, że pompka git...

Jak sprawdzic reduktor na listwie?

No pytanie odnosnie wtryskow, bo to może one są zasyfione... jak je sprawdzić, co mi polecacie?

---------- Post dopisany 15-12-2013 at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany 14-12-2013 at 22:41 ----------

up

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ----------

Został mi reduktor na listwie, jak go sprawdzić?No i wtryskiwacze...podejrzewam, że to one umierają..jak je sprawdzić? Regenerować, kupować nowe? Doradźcie coś !

---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

up

Opublikowano

wilku213, czy wyczyściłeś przepływomierz tak jak ci proponowałem? (#17)

Opublikowano
  • Autor

mam obrobiona jedna srubke :D boje sie kombinowac z cieciem czy cos..zeby nie uszkodzic. jak w czasie pracy odepne wtyczke to silnik zaczyna wariowac, jak podlacze spowrotem jest ok .. czy po takim tescie mozna powiedziec ze przeplywka jest sprawna ?

Opublikowano

można powiedzieć,że jest sprawna

Opublikowano
mam obrobiona jedna srubke :D boje sie kombinowac z cieciem czy cos..zeby nie uszkodzic. jak w czasie pracy odepne wtyczke to silnik zaczyna wariowac, jak podlacze spowrotem jest ok .. czy po takim tescie mozna powiedziec ze przeplywka jest sprawna ?

Sprawna jest, ale nie znaczy że jest czysta. Postaraj się jednak jakoś to odkręcić bo może akurat w tym tkwi problem.

Opublikowano
  • Autor

jutro bede walczyl :)

Na ten moment w drodze do mnie jest listwa wtryskowa z wtryskiwaczami + jutro sprawdzenie właśnie tej przepływki.

Te 2 rzeczy mi zostały i to musi być któraś z nich... inaczej nie wiem, wszystko już sprawdzone.

Opublikowano

Błąd sondy jest mylący, też miałem problem z odpalaniem na benzynie, szarpał, strzelał, falował... Też wymieniłem sonde bo tak radził mechanik. I standardowo wyszła kicha. Postanowiłem kupić Vaga i okazało się że przepływka pada. Przed porannym odpaleniem ją odłączyłem i odpaliłem normalnie. Także spróbuj ją wyczyścić ewentualnie podmienić ją z kimś na chwile.

Opublikowano
  • Autor

tak też właśnie dziś zrobię :-)