Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Automatyczne ZDALNE otwieranie/zamykanie klapy bagażnika (avant)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
w rolniczym

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

smiga bo jest troszke cieplej a i auto po trasie , inna temp i juz siłowniki lepiej dzialaja w lecie i na wiosne to na spokojnie sobie poradza , na zime mysle o niebieskich

A jak klapa? Nie przestawiła się? Bo ktoś tu pisał o tym, że my się klapa w zawiasach przestawiła

Opublikowano

Uhh... Mam nadzieję że u mnie będZie smigac:) i się nie rozczaruje

Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
w rolniczym

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

smiga bo jest troszke cieplej a i auto po trasie , inna temp i juz siłowniki lepiej dzialaja w lecie i na wiosne to na spokojnie sobie poradza , na zime mysle o niebieskich

kolega TOM77 dzisiaj mi wysłał siłowniki, sprężynki na razie zamówiłem zielone, zobaczymy jak będą śmigać jak się zrobi zimno, a to ma nastąpić już w przyszłym tygodniu. Jeżeli nie dadzą rady to najwyżej zamówię jeszcze niebieskie i będzie zestaw na lato i na zimę :decayed:

Opublikowano

bierz niebieskie odrazu

Opublikowano
bierz niebieskie odrazu

Przecież napisał że zamówił już zielone

Opublikowano
bierz niebieskie odrazu

Przecież napisał że zamówił już zielone

zamówienie uzupełnione o niebieskie :decayed:

Opublikowano

Przemek gdzie zamawiasz??

Opublikowano

zielona sprezynka , silownik krosno podkladka i tulejka gumowa fi 9

Pokaż jak się to teraz zamyka :wink:

Opublikowano

tak jak wczesniej reka :decayed::decayed: u gory troszke ciezej okolo 5 cm pozniej idzie gładko

Opublikowano
Przemek gdzie zamawiasz??

W PENTA Polska we Wrocławiu

Opublikowano
niestety po zmianie siłowników klapa opadła (daszek klapy jest jakieś 0,5 mm niżej niż dach )

Też to u siebie zauważyłem. Z początku dałem oring, podkładka, sprężyna podkładka, oring. Ale było jednak za dużo o wyjąłem jedną podkładkę i oring i jest ok myślę. 3 tyg mam na testy więc zobaczymy co to będzie. :wink:

Opublikowano
niestety po zmianie siłowników klapa opadła (daszek klapy jest jakieś 0,5 mm niżej niż dach )

Też to u siebie zauważyłem. Z początku dałem oring, podkładka, sprężyna podkładka, oring. Ale było jednak za dużo o wyjąłem jedną podkładkę i oring i jest ok myślę. 3 tyg mam na testy więc zobaczymy co to będzie. :wink:

to masz siłowniki 650N + zielone sprężynki?

Opublikowano

Siłowniki z Audi A6 C6 660 N (4F9 827 552 C) + zielone sprężyny SZ 8010.20 x 032

Opublikowano

na filmiku widac ze jest na dworze bardzo ciepło , zobacz jak bedzie przy - 1 u mnie nie podnosi jak temp niska

Opublikowano

Cierpło? Qwa myślałem że mi po 15 min ręce odpadną. Niby słońce świeci ale zimno. Ale fakt pewnie w zimniejsze dni może wydajność spaść.

Opublikowano

ja zamówiłem 2 sztuki zielone i 2 niebieskie zobaczymy.

najwyżej będzie zestaw na zimę i na lato :decayed:

Opublikowano

Patryś te siłowniki 660n to ori ?

Opublikowano
Patryś te siłowniki 660n to ori ?

Przecież napisał że z A6 "Siłowniki z Audi A6 C6 660 N (4F9 827 552 C)"

Opublikowano

i co w zwiazku z tym, jest tam gdzies napisane ze ori ? nie nie ma tez mowy ze to zamiennik , wiec czekam na odpowiedz kolegi czy ori o tym numerze czy zamiennik

Opublikowano
i co w zwiazku z tym, jest tam gdzies napisane ze ori ? nie nie ma tez mowy ze to zamiennik , wiec czekam na odpowiedz kolegi czy ori o tym numerze czy zamiennik

ori przecieez masz nr...:facepalm:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

a poza tym 3 strony wcześniej masz odp

Widać jak dochodzi do pewnego momentu i zwalnia. Ciekawe jestem juz jak to u mnie wyjdzie na używkach ori. Kurde jeszcze tydz muszę poczekać he :wink: