KarolCK Opublikowano 14 Listopada 2013 Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam co moze byc przyczyna drgan tłumika dzwiek dochodzi po srodku auta gdy przytrzymam tlumik noga to ustepuje co to mzoe byc ???
bart1907 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Pewnie jest luźny na zaciskach może je po prostu poodkręcaj.
bartek123415 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Posprawdzaj mocowania wydechu. miałem podobną sytuacje wjechałem na kanał i okazało sie ze zacisk jest luźno
wieczor15 Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Polecam sprawdzic "plecionke", miałem to samo, tłumik drgał, gdy przyłożyłem noge -cisza, po wymianie spokój.
staaudi Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja bym obstawiał tą ostatnią propozycję tzn. plecionkę.
gumis20002 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Ja bym obstawiał tą ostatnią propozycję tzn. plecionkę. Ja bym obstawiał tą ostatnią propozycję tzn. plecionkę. mam podobny problem i czy plecionka moze byc przyczyna jak jest w stanie wizualnym bardzo dobra??
jacek70 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Jeśli wizualnie plecionki jest dobra, nie dmucha i opłat cały to oczywiście jest dobra. Złą poznasz bez problemu. Sprawdź te wieszaki.
Chadury89 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 U mnie jest dokladnie to samo. Masz moze mrowienie w nogach od strony pasazera w jakims przedziale obrotow? jezeli tak to plecionka. U mnie od gory ona wyglada ok a od dolu zolta cala z otworami.
Rekomendowane odpowiedzi