Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Sylwek moja A 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie moja A 4 silnik 1.6 auto zadbane a ja postaram się ją dopieścić

DSC01405.jpg

DSC01406.jpg

DSC01407.jpg

Opublikowano

Moze jakis opis historia jak auto nabyles itd ? Nie wysililes sie zbytnio

Opublikowano

ale za to hosting jest niezły same gołe laski :-)

Opublikowano
ale za to hosting jest niezły same gołe laski :-)

Ciekawe ile wyświetleń będzie :decayed::grin::grin:

Opublikowano

Jak mozesz to pusc troche pary : jak bedziesz ją dopieszczał ? Zaczniesz od tyły czy od razu górna póła ?:polew: Mozna stosowac zdania złożone :wink: No nie ma co sie gniewac , daj jakis bogatszy opis , i wiecej fotek , ewentualnych planów i ciesz sie autkiem:naughty:

Opublikowano

Witaj,auto fajne.Spojler ma ledy??daj więcej fot tzn środka może masz navi??itp.Tak jak koledzy wcześniej pisali jak piszesz o dopieszczeniu,to zrób to jak na razie w formie(pisemnej)jak widzisz auto w przyszłości.Bezawaryjności :)

Opublikowano
  • Autor

WITAM poszukiwania auta były no naprawde straszne mocno zniszczone egzemplarze lub

bite i całe malowane lub perła:decayed: na fotkach a na miejscu inne auto :facepalm: masakra

ale allegro to potęga i jest A 4 b5 silnik 1.6 lpg stag 4 mam pewne plany co do auta ale czas pokaże.

Audi jest kalisza zadbane co do planu dopieszczania lakier trzeba go odmłodzić polerka poprawki lakiernicze :naughty:

i myśle że coś jescze ale to sprawa kasy. A na razie szukam dobrego elektryka do audi ins świeci i nie wiem czemu :eusathink:auto ma moc i jest ok.

DSC01413.jpg

DSC01414.jpg

DSC01415.jpg

DSC01416.jpg

DSC01417.jpg

Opublikowano

Faktycznie niezły hosting :slina::slina::slina::decayed:

Do auta koniecznie dokup sobie VAG'a (kabelek znaczy się), i na początek możesz zrobić porządek pod maską i zamontować klimę :naughty:

Tak poza tym to bezawaryjności i udanych modów :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor

Miło słyszeć że się podoba :cool.

Kabelek faktycznie myślałem kupić tylko o kody i program się martwię:eusathink:

Opublikowano
Miło słyszeć że się podoba :cool.

Kabelek faktycznie myślałem kupić tylko o kody i program się martwię:eusathink:

Kup kabelek,program z neta sciągniesz(szukajcie a znajdziecie).Dalej to tylko poczytaj na forum co gdzie i jak szukać w swoim silniku.Z czasem będziesz wiedział od środka co się dzieje z Twoją audiczką :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witajcie dawno nic nie pisałem ale praca mi nie pozwala wstawie fotki z serwisu bo auto dostało opony zimowe:a4fan:

DSC01423.jpg

DSC01424.jpg

DSC01425.jpg

DSC01426.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ładne auto :decayed: daj lapmy polift przód,tył i gril to odmłodzi autko :wink: i jakoś fele 17 i gwint powodzonka w modach :hi:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Myślę że hosting nie na miejscu.Bardziej wydaje mi się że to ważniejsze dla Ciebie niż zadane pytania i przedstawienie auta.Jest tak wiele stron ,jak ktoś będzie chciał to wejdzie ,ale nie musi.Ja czasami czytam wiadomości a obok siedzi żona .Mam pytanie jak Ona na to zareaguje i pomyśli gdzie ja wchodzę.Moderatorzy powinni zablokowac takie wiadomości,bo jak patrzę na tego obwisłego członka to już mam wymioty.Mnie to nie podnieca.Skoro Ciebie rajcuje to zarejestruj sie gdzieś indziej i tam wstawiaj.Na temat Vaga jest sporo informacji,tak samo na temat inspekkcji,Wystarczy wpisac w szukajke.Pozdrawiam i zycze wielu modow oraz bez awaryjnej jazdy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

fotki były tu wstawiane na a 4 też się dziwię czemu takie rzeczy tu są ale przestanę korzystać z tego pozdrawiam

---------- Post dopisany 04-04-2014 at 10:37 ---------- Poprzedni post napisany 18-03-2014 at 20:30 ----------

Witajcie co nieco doszło do auta i prace też zrobione to pokażę Tapatalk oj docierania było co nie miara Tapatalk Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 0fae30e9e1b56.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 519474ab4c31d.jpg myslę że warto było a jak ją skończe to będzie tak wyglądać Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e944bb7a1035e.jpg

---------- Post dopisany at 10:57 ---------- Poprzedni post napisany at 10:37 ----------

A zapomniałem jeszcze łokieć doszedł :decayed:Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - dfbff03dd33b0.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 70ffe7d91d555.jpg a te pokrowce na foto mśle że niedługo znikną :grin:

Witam dawno nic nie pisałem w aucie wizualnie nie zmieniło się wiele za to nagłośnienie poszło do przodu głośniki pioneer z przodu tylne hertz sub caliber obecnie zamawiane nowy głośniki power bass no i kratki fl fotki dodam jak znajdę czas pozdrawiam