WaskiKR Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Witam. Gdzie wymienię dobrze i wmiare za dobrą kasę szybę przednia to znaczy czołową? Dziś rano trafił moją szlak jakimś sposobem i muszę to zrobić teraz a nie wiem gdzie. Jak macie coś to podrzućcie jakieś namiary na serwisy. Dzięki za pomoc Pozdrawiam
kylo1991 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam, ja swego czasu zmieniałem szybę w Euro-Glas.Nie było to Audi tylko Mitsubishi Galant i u nich mi wyszło najtaniej. Byłem przy montażu i wszystko bardzo dobrze przygotowywali pod montaż nowej szyby. Kontakt do nich: EURO-GLAS Rzeszów, ul. Lubelska 22 tel. (17) 86-343-87
bubers Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam, odswiezam temat - kogo polecacie AUTO SZYBY RZESZOW - auto szyby, szyba czołowa, montaz szyb, szyby samochodowe - www.auto-szyby.rzeszow.pl to dobry wybor ?
dsz33 Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Ja polecam gościa co chyba tez pracuje (lub pracował) w euro glas. Janek nr tel.509669923 Teraz chyba dziala na swoim i na wymiane jak sie umowi przyjezdza nawet do klienta z szybą lub tylko montaż. Polecam bo sprawdzony wiele razy
kam2 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Opublikowano 23 Stycznia 2015 No również Janka polecam nie dość że przyjeżdża już z szybą działa szybko sprawnie czysto - ma pojęcie nie jak niektórzy partacze po których trzeba pół dnia na sprzątanie w aucie poświęcić !
Rekomendowane odpowiedzi