Wegor Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Witam . Znacie kogoś kto się specjalizuje w przekładkach skrzyń multi na manual , jakie są koszta , czy po zmianie wszystko gra??? bardzo proszę o opinię POZDRAWIAM
QaDo Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Wszystko gra, do wersji B7 możliwe, koszta nie są wysokie, no chyba, że nie masz skrzyni ale to grosze. Jak coś to pod gdańskiem
Wegor Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 No własnie powiem ci że nic nie mam chcę oddać auto i odebrać już z manualem a nie wiesz dokładnie jaki to będzie koszt ??? i czy jest na to udzielana jakaś gwarancja ??? ---------- Post dopisany at 14:12 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ---------- Możesz mi dać namiar do tego specjalisty ?
fokusmok15 Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 Przykladowa aukcja Teraz musisz znalezc cos niedaleko siebie bo z takimi przekladkami jest roznie i lepiej miec niedaleko do warsztatu ktoremu to zlecisz AUDI A6 SKRZYNIA BIEGÓW AUTOMATYCZNA PRZEKŁADKA (3677406480) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Wegor Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Opublikowano 17 Listopada 2013 Ok dzięki za rady pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi