Musashi Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ja ci proponuje włożyć te pompki do silnika zlogować kana 13 jak korekcje bedą ok to zostawić a jak bedą zbyt duże to dokupić jeszcze 2 i wymienić wszystkie na nowe. zly pomysl. w tej chwili masz nowe PD. mozesz je oddac lub sprzedac. jezeli je zalozysz beda uzywane.
Kit Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2008 chyba tak zrobię jak mówi Jarol założe dwa zaloguje jak będzie ok to zostawię jak nie kupie jeszcze dwa będę miał nowy komplet
spanky Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 pompki sa od 2.0 TDI .... i wlozenie ich razem z dwojka starych pompek nie wrozy nic dobrego ...
letallec Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 chyba tak zrobię jak mówi Jarol założe dwa zaloguje jak będzie ok to zostawię jak nie kupie jeszcze dwa będę miał nowy komplet Oddaj te 2 sztuki, a wez komplet np. od adamooo. Wlozenie PD od 140KM bedzie sie wiazac ze zmianami w oprogramowaniu ECU. Dla pewnosci pogadaj np. z Rogalotti.
Kit Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Wtryski zamontowane korekcje są ok auto sie już nie trzęsie chodzi jak zegarek dziś odbieram bo za jednym rozbieraniem od razu rozrząd mi wymienia miałem obawy co do różnych wtrysków ale wyszło dobrze tak jak zapewniał sprzedawca
siniakTDI Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Kolego Kit pokazałbyś może jeszcze korekcje z bloku 013, jestem ciekaw jak one teraz wyglądfają.
Kit Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Oczywiście wrzucę na forum jak tylko znajde trochę czasu.
Rekomendowane odpowiedzi