Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AVG] Moje sreberko:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich:) Niedawno stałem sie posiadaczem A4 miała byc czarna w awancie, ale jest srebrna w sedanie. Zdecydował stan techniczny i wyglad ogólny. Mianowicie auto jest z 1999 pod maską 1.9TDI AVG przejechała 229tys km (podobno)

:wink:

Wyposazenie;

-ABS

-4 poduchy

-centralny zamek

-2x elektryczne szyby

-elektrycznie regulowane lusterka

-klimatyzacja

-autoalarm

-immobilaizer

-światła przeciwmgłowe

Zaraz po zakupie standard czyli rozrząd wraz z pompa wody, uszczelniacz na wale, olej waz z filtrami. Byłem zmuszony do zakupu nowego radia mianowcie JVC KD-R443E poniewaz w moim cocercie padł procesor dzwieku bolączka tego modelu wiekszość i tak pewnie zna ten temat:)

Co do planów dobrze byłoby zapodac ciekawą felge jakies 18'' i wtedy zejść w dół moze jakiś gwint zobaczymy na co fundusze pozwola narzie musimy przygotować sie do zimy

O to pare fotek:)

SDC14486.jpg

SDC14487.jpg

SDC14495.jpg

SDC14496.jpg

SDC14498.jpg

SDC14479.jpg

Opublikowano
  • Autor

No fakt szału nie ma z naszymi pieknymi drogach. Z tego co słyszałem i czytałem apetyt rośnie w miare jedzenia podobno tez 17'' szybko sie chce zastąpić czymś wiekszym. Sam dokładnie nie wiem jak to jest nigdy nie toczyłem sie na 17'':)

Opublikowano

Całkiem zdrowo wygląda. Jedynie te światła, a raczej prawe jakieś takie zamglone. No i chyba przez ten kolor wygląda że stoi baaardzo wysoko :)

Opublikowano

ladne autko, rozmiar felg to zawsze duza zagwozdka :)

Opublikowano
No fakt szału nie ma z naszymi pieknymi drogach. Z tego co słyszałem i czytałem apetyt rośnie w miare jedzenia podobno tez 17'' szybko sie chce zastąpić czymś wiekszym. Sam dokładnie nie wiem jak to jest nigdy nie toczyłem sie na 17'':)

dlatego posłuchaj zboczeńców takich jak my i od razu szukaj 18' :wink:

Opublikowano
  • Autor
Całkiem zdrowo wygląda. Jedynie te światła, a raczej prawe jakieś takie zamglone. No i chyba przez ten kolor wygląda że stoi baaardzo wysoko :)

Swiatła były właczone tylko pozycyjne. No faktycznie jest troche wysoko taka mała koza:)

---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

I chyba posłucham tyuch zboczeńców ale dopiero na lato:)

Opublikowano

ja mam 18 i jeździ się ok trzeba tylko uważać po jakich drogach się jedzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

ja mam 18 i jeździ się ok trzeba tylko uważać po jakich drogach się jedzie :wink:

A jak z żywotnością zawiechu przy 18":)

Opublikowano

jak narazie jeżdżę pół roku i narazie si :wink:

Opublikowano

bez znaczenia, jak latasz poniżej 60cm, to nie czuć różnicy czy wali wachacz czy buda :grin:

Opublikowano

18 piękie się toczą :grin:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Odgrzewam temat:) Miejmy nadzieje ze zima niedługo ustapi (tu gdzie jestem wcale jej nie doświadczyłem). Przeczytałem pare tematów nie tylko na naszym forum. Mianowicie jestem bliski decyzji zakupu 18':banan: ale tu pojawia sie pytanie co z zawieszeniem. Ile trzeba zejść w dół przy 18' zeby to wyglądało sensownie. Nie chce mieć gleby i szurać gdzie sie da. Chce sie w miare dobrze przemieszczać. Czekam na wasze prpozycje. pozdrawiam dziek:)

Opublikowano

Fajnie ładnie :). No cóż Wrzucaj gwint i kręć, ustawiaj tak jak będzie dla Ciebie odpowiednio :). Co do kól no to fakt nasze drogi nie są fajne, wahacze aż sie grzejo ;D hehe :D

Opublikowano
  • Autor

Na wlepce mam 1BA teaz na 16' dosc wysoko stoi zreszta widać na foto. Koniecznie gwint? Czy springio -35mm coś zmienią przy 18'?

Opublikowano

jak springi to -60 dla 18ki, jak niechcesz by szpara miedzy błotnikiem a oponą nie była większa od profilu opony, uwierz komicznie wyglada 18ka bez gleby, gwint o tyle lepszy że sobie równo ustawisz, a ze springami to róznie bywa, raz dobrze stoi, raz przód wyzej niz tył:thumbdown: przy ustawieniu -60 lajtowo jezdizsz po drogach, przy -90 też sie lajtowo jeżdzi co pewien czas zaczepisz czymś ale nauczysz sie jeżdzić ze nie bedziesz tarł:whistling: na 18tce to raczej trzeba uwazać na krawęzniki przy parkowaniu:whistling:

Opublikowano

Ja też od razu z 15" na 18" wpadłem :D jest naprawdę okey,ale wiadomo jak jest na naszych drogach :D Fajna furka :D

Opublikowano
  • Autor

Kowi dzieki Twojej wypowidzi temat musze jeszcze raz przemyśleć. W moich okolicach drogi nie nalezą do najlepszych(wiekszość tak mówi) Jeśli gwint to jaki proponujecie? Tak w miare rozsądnie cenwo bym prosił:)

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:35 ----------

Takie decyzje chyba najlepiej podejmować na gorąco bez zastanowienia:)

Opublikowano

bez zastanawiania to sie kupuje wystawiony używany gwint dobrej firmy na alegro:banan: