loco87 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Szare a4 variant kolo 20:30 wyjazd z malego ronda kolo geanta w kraku. Jade z 40 delikatnie i moze na 15m przed rondem zaczyna mnie wyprzedzac szare a4.... na rondzie juz 2 auta.... ja dohamowalem a tamten na farta sie wcisnol miedzy nie(doslownie moze na 2m przed rondem skonczyl wyprzedzanie a padal deszcz...) zaczeło sie trąbienie. ZAraz po opuszczeniu ronda znowu wyprzedzal... chcialem spisac numery bo bylo to bardzo podejrzane ze ktos tak dopitalal.... Jakby "gorące" auto :/ ;/ ;/ Oby tylko Ktos komu na chwile sie wyobraznia skonczyla....
michu93 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ale żeby to był ktoś komu rzeczywiście sie na chwile skończyła ale na chwile i już wsie mu to nie powtórzy...
michu93 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Moze zona rodzila i sie spieszyl to jak to w tvnturbo w "piracie" by powiedzieli: cytuję: "to żona napewno chce żeby pan dotarł do niej cały i zdrowy"
Wąski Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ciekawe kto kto to znam takie A4 :gwizdanie:
arson15 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ciekawe kto kto to znam takie A4 to pochwal się kto się bawi w Kubice
moro99 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wyobraznia niektorych a dokladniej jej brak dobija mnie. Tak jak kolega zauwazyl wciskaja sie na centymetry a potem widzimy statystyki wypadkow i ofiar youtube to wylengarnia idiotów
tomaszu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie ma Audi A4 Variant... :gwizdanie:
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ciekawe kto kto to znam takie A4 :gwizdanie: K...sa?
Gość TrueOgre Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ciekawe kto kto to znam takie A4 :gwizdanie: K...sa? możliwe
Wąski Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 miał i płąnące zielone dzisiaj go spytam grin fasy
loco87 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nie no naprawde to co ktos zrobil tym avantem bylo poprostu glupie.... ciekawe jak by sie to skonczylo jakbym przyspierszyl (bo ja go nie widzialem nie spodziewalem sie ze ktos w takim miejscu bedzie wyprzedzac i to na takiej pogodzie....) zaraz przed rondem skonczyl wyprzedzanie auta na rondzie a on zadowolony wpada na rondo i na zletki sie tam lapie.... wyjechal z ronda zaczol wyprzedzac.....potem juz goscia nie widzialem....Jakbym jechal 5km wiecej to gosc laduje na aucie na rondzie.... no to wygladalo jak mega wfart.... dupe tego avanta to az wykrecilo bo mial za duza predkosca a auta na rondzie 2.....i miedzy nie wjechal....
Wąski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zapraszamy na spotkanie niedzielne do Galeri Kazimierz porozmawiamy
loco87 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2008 bedziecie sie smiac z mojego pazdziocha
Gość TrueOgre Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 My się wogóle nie smiejemy :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 w krakowie są wariaty wariaty to sa na tym forum
Wąski Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 bedziecie sie smiac z mojego pazdziocha przyjedz porozmawiamy ,pogadamy ,nie ma co się bać http://www.a4-klub.pl/smf/malopolskie-b83.0/
Rekomendowane odpowiedzi