Marynarz____ Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Siema, potrzebuję zdjąć front/maskownice uchwytu na kubek- chodzi mi o tą część z rysunkiem kubka. Jak to zdjąć żeby niczego nie pourywać?? Niestety przy zdjęciu frontu z wizytownika urwały mi się ząbki u dołu i musiałem z powrotem na klej przyklejać żeby się trzymało, więc chcę tutaj tego uniknąć.
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Podważając 2 zaczepy od góry ciągniemy za ramkę – w ten sposób wysuniemy szufladkę. Na ilustracji poniżej pokazano co prawda demontaż uchwytu na kubek, jednak zasada dla ramki jest identyczna Ramka jest zespolona i obejmuje także profil na przycisk ESP. Kliknij tutaj aby zobaczyć oryginalny obraz 640x480px.
Marynarz____ Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 Kurcze, wiem jak to wyjąć itp ale chodzi o sam ten plastik z przodu, tak jak mówię zdjąć z całego uchwytu na kubek tylko tą plastikową maskownicę od przodu z rysunkiem kubka. Na rysunku drugim ma nr 1.
wrclaguna Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Z tego co pamietam to jest na wcisk , popytaj tych co zajmuja sie regeneracja
POWER-KRIS Opublikowano 20 Listopada 2013 Opublikowano 20 Listopada 2013 Tak jest na wcisk. Sony Xperia Tapatalk Pro.
staaudi Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja mam trochę inne pytanie w tym temacie - czy trzeba wymienić cały element który jet podświetlany czy wystarczy jak zamienię zwykły przedni panel bez chromu na taki z chromem.
MAT1000 Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Otwierasz kubek, składasz i podważasz boki kubka by zeszły z bolców. Potem front bez problemu zejdzie, uważaj by nie wypadła sprężynka. Fotki:
Rekomendowane odpowiedzi