kowal007 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 odpalam auto i po minucie gasnię witam,ma taki problem z utem 1,9 TDI odpalam auto za 1wszym i po minucie gasnie tak miałem dwa razy z rzędu. mijają 2 godziny, i to samo tylko chyba 8 razy ledwo do domu dojechałem. nie wiem co moze byc
ganjaq Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 My też nie ale zawsze można podpiąć kompa, pominąć rozdział 01 -Spekulacja- a propos znajomemu nie chciał dzisiaj Lanos zapalić, nie wiecie dlaczego pytasz o to w trzech miejscach, ktoś wspominał o immo a wystarczy kabel i już wiesz czy immo zgasił ci silnik
przemik Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Trzeba immo od nowa dopasować. Ale zgadzam się - trzeba zacząć od odczytu błędów.
kowal007 Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 to jednak przeglądasz forum
ganjaq Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Gwiazdor na Ciebie patrzy, weź chociaż napisz co dała wymiana filtra. Tu na tym rzecz polega że ktoś ma problem a my razem, opisując go, próbujemy go rozwiązać. Piszemy o tym żeby inni mając ten sam problem wiedzieli co robić zanim w ostateczności zadadzą trzy takie same pytania
Kaju77 Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 Może warto sprawdzić przekaznik imo...miałem x lat temu podobny problem będąc posiadaczem ibizy gt, wyczyszczenie styków pomogło. Wysłane z mojego LT18i przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi