Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CHIP do V6 2.6, 2.8, 2.8 30v - czy to może działać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak Cie moment w TB interesuje to kup 2.7bit odrazu, seryjne v6 2.4-2.8 bez odprężenia rozpadnie się jak zobaczy męski moment obrotowy :decayed:

Dobre :grin: , finansowo wyjdzie prawie to samo

Opublikowano
Jak Cie moment w TB interesuje to kup 2.7bit odrazu, seryjne v6 2.4-2.8 bez odprężenia rozpadnie się jak zobaczy męski moment obrotowy :decayed:

Dobre :grin: , finansowo wyjdzie prawie to samo

Moim zdaniem pół taniej:) zrobić zgodnie ze sztuką 2.8 na gruby niuton -czyli odprężyć i zakuć silnik,kupic turbo + cała reszta= +15kz czyli to zdecydowanie większy koszt niż sprzedac auto i kupic gotowe 2.7bit

Opublikowano

Panowie... ja pytałem o kompresor to jest po pierwsze. Po drugie, pisałem że w 2.6, 2.8 V6 wstawianie turbawek jest nie opłacalne. Po trzecie... a kto bogatemu zabroni. Po czwarte w Stanach nagminnie wstawiają kompresory i jakoś chulają te cuda. Ale pytanie dotyczy, ile z kompresora można niutków wyciągnąć.

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:01 ----------

A tu znalazłem 2.8 V6 Bi-Turbo - szacun dla kolesia któy podłączył to wszystko za pomocą 1 km kabli, starego PC`ta i akumulatora :)

Audi 80 B4 2.8 Bi-turbo project - First start motor AAH 2.8 V6+ MS.mp4 - YouTube - pierwyj start

Audi 80 B4 2.8 Bi-turbo project - pierwaja jezda

Audi Monster 2.8 Bi-Turbo boost 0.55 - YouTube - bljad :)

Audi 80 Monster 2.8 Bi-turbo - YouTube - oczien prijatno

Opublikowano
Chyba nie bardzo 100. Niedawno na yt widzialem ze gosciowi wyszlo 243 kuce ze 193.ale mnie bardziej moment interesuje.

Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu

według ofert ssprzedazy przyrost mocy i momentu jest do 50%

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

wszystko chyba zalezy którego PES kupisz(G1-4)

tutaj 295km

Audi A4 PES G2 supercharger Kit for 2 8L V6 30V | eBay

Opublikowano
Chyba nie bardzo 100. Niedawno na yt widzialem ze gosciowi wyszlo 243 kuce ze 193.ale mnie bardziej moment interesuje.

Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu

według ofert ssprzedazy przyrost mocy i momentu jest do 50%

---------- Post dopisany at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

wszystko chyba zalezy którego PES kupisz(G1-4)

tutaj 295km

Audi A4 PES G2 supercharger Kit for 2 8L V6 30V | eBay

Kowi, ale ja mówię o zmierzonych, tak żeby realnie zobaczyć jaki to jest przyrost. Ciekaw jestem czy mamy w klubie kogoś kto założył taki kompresor.

Opublikowano

nigdzie nie moge sie doszukać jakichs wykresów, albo wpisów z mocą:kwasny: u nas to chyba nie ma nikogo na forum

Opublikowano

zapomnij o wykresach , tego jest mniej niz na lekarstwo....

Opublikowano

Na vortexie bylo pare projektów opisanych, nawet niedawno trafilem na oferte sprzedazy takiego 2, 8 doladowanego. Na battalionie byl link. No ale wykresow nie ma przewaznie

poszlo w eter z radia