Jarek_874 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Witam wszystkich! moja przygoda z avancikiem zaczeła sie już trzy lata temu, i oczywiście po zakupie trzeba było doprowadzić ja do perfekcji i aby przyciągała oko. no ale z racji ze wyjechałem za granice to trzeba było wszystko przerwać; Wyposażenie: -ABS -climatronic -el. szyby przód -el lusterka -pełny FIS -grzane fotele -centralny zamek z pilotem jak dotychczas to udało sie tylko tyle: - przednie lampy DAYLINE LED SONAR BLACK -xenon 6000K -tylne lampy black -ciemne szybki -tylny zderzaczek poliftowy z parktronikiem -tylny znaczek audi w macie -przedni w hydrografice -pokrywa zaworów jak i inne plastiki pod maską również w hydrografice i pewnie o czyms zapomniałem jeszcze napisać :jupi: !!!ZAPRASZAM NA HYDROGRAFIKE!!! plany na przyszły sezon; -gwint oczywiście -fele min 18" -pakiet oświetlenia wnętrza z polifta -przedni zderzak również z polifta ze spryskami i halogenami oczywiście -kiera z s-line ----już jest brakuje tylko airbaga :-D -pewnie coś jeszcze wyjdzie w planie obecnie to aluski zimóweczki 15" :mrgreen: tutaj kilka fotek: DSC03209.jpg | audiavancik | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSC03208.jpg | audiavancik | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSC03207.jpg | audiavancik | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl DSC03210.jpg | audiavancik | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl ogolnie to zajmuje sie hydrografiką od dawna wić jeśli ktos ma pomysł to zapraszam, będzie zniżka dla klubowiczów :mrgreen: 663-147-282
Garet Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 O zgrozo, te brewki to lipa, podobnie myślę o lampkach z tyłu, najlepsze po ostatnim lifcie.
jacek70 Opublikowano 30 Listopada 2013 Opublikowano 30 Listopada 2013 Lampy - out . I nawet nie pytaj dlaczego.
Rekomendowane odpowiedzi