marcin248 Opublikowano 23 Września 2011 Opublikowano 23 Września 2011 Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam
Lukaszxxx Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos??
tomi790 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 u mnie po wywaleniu środka została puszka i nic nie słychać dziwnego - jedyne co jest na minus to to, że strasznie śmierdzą teraz spaliny
Aydaho Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos?? wywal to zobaczysz
tomi790 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos?? wywal to zobaczysz tak najłatwiej sprawdzić jak nie wywalisz nie będziesz wiedział
Aydaho Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos?? wywal to zobaczysz tak najłatwiej sprawdzić jak nie wywalisz nie będziesz wiedział wróżkami nie jesteśmy a jak 1300 postów o tym że nie gwiżdze nie przekonuje to nie ma innego sposobu żeby sie przekonać ...dziz ! prawda Tom
tomi790 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Adaś, co prawda to prawda - sam bym tego lepiej nie ujął
Lukaszxxx Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 No taa ja wiem ze to same zalety, tylko czy nie bedzi cos buczec, bo ludzie radza wstawic rurke zamiast kata..??
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam z rurka spaliny beda szybciej uciekac
Lukaszxxx Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam z rurka spaliny beda szybciej uciekac Pany okreslcie sie :> bo mam zamiar isc zaraz wywalic tego kata a szkoda rozbierac tego dwa razy
tomi790 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 u mnie została sama puszka i nie ma żadnego brzęczenia, buczenia itp. bo niby co ma brzęczeć skoro tam nic nie ma
MAGIC87 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zakladac rurke... kata spzreda sie... i kasa sie zwróci.. na pzregladzie nikt sie nie czepia Po raz 100 to pisze
greg24 Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 zakladac rurke... kata spzreda sie... i kasa sie zwróci.. na pzregladzie nikt sie nie czepia Po raz 100 to pisze dokładnie
Polko_V Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 zakladac rurke... kata spzreda sie... i kasa sie zwróci.. na pzregladzie nikt sie nie czepia Po raz 100 to pisze dokładnie dokladnie wywalac kata i juz i zadnych problemow na przegladzie nie bedzie a czyzostawicie pusta puszke czy wstwicie tam rurke to od was zalezy...ja mam pusta puche i piekny swist i lzej autku napewno jest a kopcic toprzy rozruchu baczka pusci a w jezdzie pojawi sie dymek delikatny a nie odrazu czarna szadza
przepychacz Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 ...kata sprzedasz i jeszcze do przodu wyjdziesz, samochód lepiej chodzi...same plusy
hubtychy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 No w moim przypadku to wyjdę na zero ewentualnie dołożę jakieś 100 zł do interesu W tym tygodniu w końcu wywalę dziada
grzechuwoj Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Polecam wszystkim wymianę na zestaw plecionka plus kat VFM BOSAL Grup do B5 1,9 AFN koszt około 300zł stary sprzedaje się za 90zł. Sama plecionka z wymianą u mechanika mechanik 150zł. Kat wychodzi 60 zł plus własna robota.
Lukaszxxx Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Odczuliscie ze autko ma lepszego kopa?? wmoim czuc różnice az mam ochote na hamownie skoczyc :>
Polko_V Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Odczuliscie ze autko ma lepszego kopa?? wmoim czuc różnice az mam ochote na hamownie skoczyc :> ojj...raczej Ci wykaze, ze masz te 131 Qcy lub kapku wiecej , a odczucie napewno jest jak zes mial zabakanego kata i tera poprostu atku lzej
Lukaszxxx Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 ojj...raczej Ci wykaze, ze masz te 131 Qcy lub kapku wiecej , a odczucie napewno jest jak zes mial zabakanego kata i tera poprostu atku lzej Ni no bylem zchipowac autko i wyszlo bezdymnie 151 kuni i chlopaki mowili ze katalizator go trzyma, teraz mam pewnosc ze mieli racje
Rekomendowane odpowiedzi