Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Wycinanie katalizatora w dieslu - czy nie będzie kopcił ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam :good:

Opublikowano

Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori :wink4: to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos??

Opublikowano

u mnie po wywaleniu środka została puszka i nic nie słychać dziwnego - jedyne co jest na minus to to, że strasznie śmierdzą teraz spaliny :angry:

Opublikowano

Panowie jak wywale srodek z katalizatora a puche zostawie, chce zeby wygladalo na ori :wink4: to nie bedzie jakiegos dziwnego dzwieku?? bo spaliny beda mially duza pusta puche.. ma tak ktos??

wywal to zobaczysz :good:

Opublikowano

tak najłatwiej sprawdzić :polew: jak nie wywalisz nie będziesz wiedział :good:

Opublikowano

tak najłatwiej sprawdzić :polew: jak nie wywalisz nie będziesz wiedział :good:

wróżkami nie jesteśmy a jak 1300 postów o tym że nie gwiżdze nie przekonuje to nie ma innego sposobu żeby sie przekonać ...dziz !

prawda Tom :wink4:

Opublikowano

Adaś, co prawda to prawda - sam bym tego lepiej nie ujął :cool1:

Opublikowano

No taa ja wiem ze to same zalety, tylko czy nie bedzi cos buczec, bo ludzie radza wstawic rurke zamiast kata..??

Opublikowano

Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam :good:

z rurka spaliny beda szybciej uciekac :decayed:

Opublikowano
Wybebeszyć środek bez żadnych rurek za***isty świst turbo , jak zasyfiony był kat to może po zabiegu i jest różnica ale poloecam

z rurka spaliny beda szybciej uciekac

Pany okreslcie sie :> bo mam zamiar isc zaraz wywalic tego kata a szkoda rozbierac tego dwa razy :cool1:

Opublikowano

u mnie została sama puszka i nie ma żadnego brzęczenia, buczenia itp. bo niby co ma brzęczeć skoro tam nic nie ma :mysli:

Opublikowano

zakladac rurke... kata spzreda sie... i kasa sie zwróci.. na pzregladzie nikt sie nie czepia :good:

Po raz 100 to pisze :naughty:

Opublikowano

zakladac rurke... kata spzreda sie... i kasa sie zwróci.. na pzregladzie nikt sie nie czepia :good:

dokładnie :kox:

Opublikowano

dokładnie :kox:

dokladnie wywalac kata i juz i zadnych problemow na przegladzie nie bedzie a czyzostawicie pusta puszke czy wstwicie tam rurke to od was zalezy...ja mam pusta puche i piekny swist i lzej autku napewno jest a kopcic toprzy rozruchu baczka pusci a w jezdzie pojawi sie dymek delikatny a nie odrazu czarna szadza :)

Opublikowano

Polecam wszystkim wymianę na zestaw plecionka plus kat VFM BOSAL Grup do B5 1,9 AFN koszt około 300zł stary sprzedaje się za 90zł. Sama plecionka z wymianą u mechanika mechanik 150zł. Kat wychodzi 60 zł plus własna robota. :good:

Zdj_cie122.jpg

Zdj_cie125.jpg

Opublikowano

Odczuliscie ze autko ma lepszego kopa?? wmoim czuc różnice az mam ochote na hamownie skoczyc :>

Opublikowano

Odczuliscie ze autko ma lepszego kopa?? wmoim czuc różnice az mam ochote na hamownie skoczyc :>

ojj...raczej Ci wykaze, ze masz te 131 Qcy lub kapku wiecej :wink4: , a odczucie napewno jest jak zes mial zabakanego kata :tongue4: i tera poprostu atku lzej :rolleyes:

Opublikowano
ojj...raczej Ci wykaze, ze masz te 131 Qcy lub kapku wiecej , a odczucie napewno jest jak zes mial zabakanego kata i tera poprostu atku lzej

Ni no bylem zchipowac autko i wyszlo bezdymnie 151 kuni i chlopaki mowili ze katalizator go trzyma, teraz mam pewnosc ze mieli racje :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...