cinkers Opublikowano 6 Czerwca 2014 Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dobrze, że program zrobiony bo 4 rury zobowiązują Auto wygląda naprawdę porządnie
Wr0clawianin Opublikowano 20 Czerwca 2014 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Hmm z tego co się orientuję to w 3.0 TDI - A4, A5, A6 - po programie spadki mocy na kołach to 70 - 85. Fabrycznie jest zdaje się też ponad 70. W innych 4x4 np. Imprezach chyba zdarza się i po 100, a Cayenne i 180, z tego co kojarzę. Ale jak masz jakieś fajniejsze wykresy z 3.0 TDI, to chętnie zobaczę i wezmę pod uwagę przy następnych korektach co do spadku mocy to parę dni przede mną było Audi Q7 6.0 i widziałem wykres to spadek był w granicach 80km a u mnie w granicy 60km końcówki robią robotę i jeszcze ta polerka muszę u siebie tak zrobić jak wygląda teraz u Ciebie spalanie?
Bruuuum Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2014 Hmm z tego co się orientuję to w 3.0 TDI - A4, A5, A6 - po programie spadki mocy na kołach to 70 - 85. Fabrycznie jest zdaje się też ponad 70. W innych 4x4 np. Imprezach chyba zdarza się i po 100, a Cayenne i 180, z tego co kojarzę. Ale jak masz jakieś fajniejsze wykresy z 3.0 TDI, to chętnie zobaczę i wezmę pod uwagę przy następnych korektach co do spadku mocy to parę dni przede mną było Audi Q7 6.0 i widziałem wykres to spadek był w granicach 80km a u mnie w granicy 60km końcówki robią robotę i jeszcze ta polerka muszę u siebie tak zrobić jak wygląda teraz u Ciebie spalanie? Tankuje ok. 44L i robię na tym 400-450km po mieście. Trasa ok. 7L/100km
Wr0clawianin Opublikowano 21 Czerwca 2014 Opublikowano 21 Czerwca 2014 to mniej niż mi a rozmyślałem nad zakupem 3.0, większa frajda z jazdy
Speedhuman Opublikowano 25 Czerwca 2014 Opublikowano 25 Czerwca 2014 kurde...jakby moje b7 tak wyglądało....piękny....
kielbu Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Kolego jaki to jest dokładnie felunek? Bardzo mi się podobają, możesz podać jakiś link albo nazwę, podejdą do a4 b6
Bruuuum Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Kolego jaki to jest dokładnie felunek? Bardzo mi się podobają, możesz podać jakiś link albo nazwę, podejdą do a4 b6To są S-linowe felgi o oznaczeniu 4E0 601 025 AB. Jasne, że pasują do B6. Z resztą jak każde, które do B7 -------- Trochę mnie tutaj nie było, a coś tam się u mnie działo, niestety niekoniecznie to co chciałbym robić, bo wymieniałem dwumas + sprzęgło, a później rozsypał się wirnik turbo i drobiazgi zabiły intercoolery, więc było sporo roboty, na szczęście wszystko zrobione już jakiś czas temu i jest okej Przed sezonem odnowiłem felgi malowaniem systemowym w Rykach. Ciągle nie mogę się zabrac za montaż BOSE, które lezy u mnie juz ponad rok... Kilka świeżych fot: W końcu zamontowane kompletne BOSE z przodem podpiętym pod wzmacniacz + blendy z logo Odbłyśniki reflektorów pomalowane w czarny mat, wywalone pomarańozowe plastiki kierunkowskazów i w kierunki włożone Osram chrome - gdyby ktoś potrzebował to powiem jak wsadzić żarówki BAU15s zamiast BA15s W międzyczasie w aucie wymieniona przekładnia i pompa wspomagania, jakby ktoś szukał to mam już sprawdzone namiary Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Bruuuum
bodas Opublikowano 9 Lutego 2016 Opublikowano 9 Lutego 2016 Kolego lusterka malowałeś czy kupiłeś gotowe w srebrnej satynie?
Bruuuum Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Lusterka jeszcze za Niemca kupione w takim kolorze, nie malowane.
miecio7934 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 jakich preparatów używasz do lakieru że się tak świeci ? ta dokładka z s4 + 2x dwururka mnie korci jaki jest ich rozmiar ?
Bruuuum Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Opublikowano 24 Lutego 2016 jakich preparatów używasz do lakieru że się tak świeci ? ta dokładka z s4 + 2x dwururka mnie korci jaki jest ich rozmiar ? Używam AngelWaxa Dark Angel do czarnych lakierów, z czarnym pigmentem. Rozmiary końcówek ϕ90mm każda.
hunter91 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Hej kolego,piękna furmanka. Masz jakiś film jak odpycha się to cacko?
Bruuuum Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Mam trochę filmików z kamerki, ale to na priv, bo z publicznych dróg
makaba Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Świetne auto. Tył wygląda po prostu obłędnie.
Bruuuum Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Pora dokończyć wizualnie przód auta. Grill RS i dokładka Cupra do montażu.Ramka grilla pójdzie w czarny kolor nadwozia (swoją droga nie wiedziałem, że ramki grilla rs nie są chromowane, tylko matowe), a dokładka cupry w szarość jak dokładka z tyłu. Grill trafił się w dobrej cenie i stanie praktycznie jak nowy.Przygotowałem sobie wizualizacje w photoshopie, powinno wyjść ładnie, wrzucę foty po skończeniu Wizualizacja jak ma to wyjść: Edytowane 3 Marca 2016 przez Bruuuum
Norbas Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Pora dokończyć wizualnie przód auta. Grill RS i dokładka Cupra do montażu. Ramka grilla pójdzie w czarny kolor nadwozia (swoją droga nie wiedziałem, że ramki grilla rs nie są chromowane, tylko matowe), a dokładka cupry w szarość jak dokładka z tyłu. Grill trafił się w dobrej cenie i stanie praktycznie jak nowy.Przygotowałem sobie wizualizacje w photoshopie, powinno wyjść ładnie, wrzucę foty po skończeniu Wizualizacja jak ma to wyjść: Po części dzięki temu, że jest matowy to zyskuje na wyglądzie Tak w ogóle to słuszny mod
Gunwo Opublikowano 3 Marca 2016 Opublikowano 3 Marca 2016 Za ile $ udało Ci się dorwać grill i gdzie jak można wiedzieć ? Poszukuje tez takowego ale nic ciekawego mi nie wpadło w ręce
Bruuuum Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Opublikowano 3 Marca 2016 Po części dzięki temu, że jest matowy to zyskuje na wyglądzie Tak w ogóle to słuszny mod Fakt, lepiej wygląda niż chrom i nie będzie problemów z malowaniem Za ile $ udało Ci się dorwać grill i gdzie jak można wiedzieć ? Poszukuje tez takowego ale nic ciekawego mi nie wpadło w ręce Tysiąc, od gościa sprowadzającego grille z Niemiec. Dobra cena, przy 2400-2500 obecnej w aso. Przy odsprzedaży starego wychodzi kilka stówek koszt, więc nie ma tragedii Warto szukać na ebay.de, ebay.it, ebay.es, ebay.fr, itp.
Gunwo Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Po części dzięki temu, że jest matowy to zyskuje na wyglądzie Tak w ogóle to słuszny mod Fakt, lepiej wygląda niż chrom i nie będzie problemów z malowaniem Za ile $ udało Ci się dorwać grill i gdzie jak można wiedzieć ? Poszukuje tez takowego ale nic ciekawego mi nie wpadło w ręce Tysiąc, od gościa sprowadzającego grille z Niemiec. Dobra cena, przy 2400-2500 obecnej w aso. Przy odsprzedaży starego wychodzi kilka stówek koszt, więc nie ma tragedii Warto szukać na ebay.de, ebay.it, ebay.es, ebay.fr, itp. Podał byś namiary na tego gościa ?
Bruuuum Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Po części dzięki temu, że jest matowy to zyskuje na wyglądzie Tak w ogóle to słuszny mod Fakt, lepiej wygląda niż chrom i nie będzie problemów z malowaniem Za ile $ udało Ci się dorwać grill i gdzie jak można wiedzieć ? Poszukuje tez takowego ale nic ciekawego mi nie wpadło w ręce Tysiąc, od gościa sprowadzającego grille z Niemiec. Dobra cena, przy 2400-2500 obecnej w aso. Przy odsprzedaży starego wychodzi kilka stówek koszt, więc nie ma tragedii Warto szukać na ebay.de, ebay.it, ebay.es, ebay.fr, itp. Podał byś namiary na tego gościa ? Podesłałem na priv żeby nie robić reklamy, sprawdź skrzynkę Edytowane 4 Marca 2016 przez Bruuuum
Rekomendowane odpowiedzi