Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ShadowLine/Q3.0V6TDI/282KM-554NM/RSgrill+cupra/black lights/4xUlter 90mm/BOSE/Carbon5D/RECARO alcantara/H&R -45mm/19"x9"et33 S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Mega projekt! :kox: Sam jestem na etapie wybierania koncowek wydechu :) Czarno- czarny. Powodzenia w dalszych modach!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Widziałem Twój, też ładna sztuka i fajne końcówki się przydadzą.

Możesz napisać coś więcej o turbo? gdzie regenerowałeś i w jaki sposób zostało ono wzmocnione? projekt mega, mam ten sam model auta w tym samym kolorze :) podoba mi się Twój projekt

Zmieniony cały środek turbo w ReamPoland w Lublinie. No to działaj, przy czarnym masz duże pole do popisu :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co to za wydech? Same konce? Grill. Ori był czarny czy ramkę malował es l

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Co to za wydech? Same konce? Grill. Ori był czarny czy ramkę malował es l

Same końcówki ulter 4x90mm. Malowałem ramkę na czarno, dokładnie w kolor nadwozia.

---

Trochę mnie nie było, a m.in. dlatego że z a4 przejechaliśmy pół Europy, prawie pod Mont Blanc :D

alpy1_small.jpg

alpy2_small.jpg

Podróż na szczęście bezproblemowo :)

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Na pierwszej fotce jak RS wyszedł :decayed: wyslij do kalendarza :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajny sprzęcior masz :naughty::naughty:

Podkładkę z S4 musiałeś przycianać pod te Ultery?

Bo podobno różnią się trochę rozstawem dziur w dokładce, a rozstawem tłumików? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Nie musiałem, bo zrobiłem końcówki pod swój projekt pod tłumiki i dokładkę, tak żeby się zgrywało wszystko. Wyjście z tłumika w linii prostej trafia w zewnętrzną połowę wycięcia, więc łączenie końcówek zrobiłem pod pasujący kształt jakby litery "h" ^_^

Dokładnie tak:
DSC09295.jpg

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Właśnie Ulter ostatnio pochwalił się projektem, akurat z silnikiem 2.0 TFSI pod dokładkę z S4 :naughty::naughty::naughty:

14915427_1186008298173385_18289441834371

Właśnie myślę nad takim rozwiązaniem :

http://ulter.com.pl/pl/offer/dedicated/audi/a4-typ-8e-8f---b7_2005/avant/1-9-tdi_85kw/m/486/2575

Edytowane przez Ravu

Opublikowano
  • Autor

To chyba nie są same końcówki i te wyloty wyglądają na 70-80mm ;)

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

A gdzie Ty tu widzisz dokładkę z S4? Zresztą ta B7 to forumowa :whistling:

Opublikowano

Info jest z fanpage'a na fejsie Ultera :kox:

https://www.facebook.com/UlterSportExhausts/photos/a.529523297155225.1073741831.528929457214609/1186008298173385/?type=3&theater

Opublikowano

Info jest z fanpage'a na fejsie Ultera :kox:

https://www.facebook.com/UlterSportExhausts/photos/a.529523297155225.1073741831.528929457214609/1186008298173385/?type=3&theater

Też mają pojęcie :facepalm:

Opublikowano

Chce taką jedną końcówkę: -)

Opublikowano

Bruuuum duzo zabawy jest z podłaczeniem rejestratora w taki sposob jak Ty to zrobiłes? Oraz jak Ci sie sprawuja opony zimowe,bo jednak zamowilem takie jak Ty masz :D

Opublikowano
  • Autor
Bruuuum duzo zabawy jest z podłaczeniem rejestratora w taki sposob jak Ty to zrobiłes? Oraz jak Ci sie sprawuja opony zimowe,bo jednak zamowilem takie jak Ty masz :D

Pomógł mi znajomy elektryk, jakieś 20 minut z zaadaptowaniem kabla od kamerki. Opony jak najbardziej w porządku przy tych temperaturach - nie ślizgają się ani na suchym, ani na dużym deszczu i są ciche - nie ma szumu. Zobaczymy jak spadnie śnieg, ale na poprzedniku modelu czyli W310 też było wszystko jak najlepiej ;)

icept.png

Hankook icept evo2 W320, 225/40/18, jakby ktoś pytał

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Fajniutka jest czarnula :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Po ponad dwóch latach poszukiwań w końcu udało się trafić :) RECARO z jasną alcantarą z S4 B7 avant. Pochodzą z anglika, ale jedyne co musiałem zrobić to wymienić bezpiecznik na większy i cała elektryka działa po kostkach ze wcześniejszych materiałowych sportów z el. lędźwiami. Znalezione na angielskim gumtree w super cenie, żal było nie wziąć. Stan skóry bardzo ładny, alcantara była nieco sfrendzlowana, ale wystarczył pad szlifierski do skór i jest jak nowa. Stołki przednie oczywiście grzane, ze schowkami, podświetlenie nóg z tyłu, w tylnym podłokietniku rozkładana kieszeń na narty. Pierwsze wrażenia z jazdy - alcantara super trzyma i jest ciepła, w przeciwieństwie do pełnych skór.

Alu dekory średnio mi pasowały do koloru foteli, więc je okleiłem w karbon 5D. Tak obecnie wygląda wnętrze :)

recaro_carbon_1.jpg

recaro_carbon_9.jpg

recaro_carbon_6.jpg

recaro_carbon_3.jpg

recaro_carbon_8.jpg

recaro_carbon_4.jpg

recaro_carbon_2.jpg

recaro_carbon_7.jpg

Niedługo podłokietnik obszyje perforowaną skóra jak na kierownicy, gałce i ręcznym ;)

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

o cie drzwi... ładny kocur :hi:

Opublikowano

Bruuuum recaro i dekory na duży plus! Wnętrze od razu inaczej wygląda! Podoba mi się całość okrutnie! Szacun!

Opublikowano

Ekstra :good: teraz czarny sufit wrzucaj :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ale właśnie teraz ten sufit mi pasuje do koloru :D jeździłem z czarnym innym a4 i jakoś tak dziwnie z czarnym slupkiem A. Ale będę rozważał ;)