Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

ShadowLine/Q3.0V6TDI/282KM-554NM/RSgrill+cupra/black lights/4xUlter 90mm/BOSE/Carbon5D/RECARO alcantara/H&R -45mm/19"x9"et33 S5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia?

Opublikowano

Nie no, fotele petarda :kox::slina: sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle :facepalm: Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka ;)

Opublikowano
  • Autor

Mógłbyś wstawić jakieś zdjęcie z bliska tych dekorów, bo wygląda to za***iście. Co to za folia?

DSC_0398.jpg

Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv ;)

Nie no, fotele petarda :kox::slina: sam się na takie napaliłem ale ciężko je dorwać a od B7 to w ogóle :facepalm: Jakbyś widział takie same to prosiłbym od cynka ;)

No właśnie trzeba szukać wszędzie, ja trafiłem aż na angielskie gumtree :D
Opublikowano

DSC_0398.jpgFolia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv ;)

Szkoda tylko, że nie mam pojęcia o oklejaniu :P

Opublikowano
  • Autor

DSC_0398.jpgFolia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv ;)

Szkoda tylko, że nie mam pojęcia o oklejaniu :P

Żaden problem, najlepiej tę folię na zimno normalnie kleić, zawijać za brzeg i podklejać kropelką, wcześniej jeszcze sprawdzając gorącym powietrzem suszarki czy się coś nie dzieje. Zobacz jakikolwiek filmik na YT i ogarniesz bez problemu ;)
Opublikowano

DSC_0398.jpg

Folia jest z wierzchu śliska i gładka jak o to chodzi. Kupiłem trochę za dużo i zostało mi tyle, że spokojnie okleisz drugi komplet dekorów, jak chcesz odkupić to priv ;)

Ja widziałem na ebay us ale cena była dość spora a do stanu bdb też trochę brakowało

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Ja widziałem na ebay us ale cena była dość spora a do stanu bdb też trochę brakowało

w USA drogie, podobnie jak Niemcy, najlepsza opcja szukać w Anglii, dużo taniej niż nawet u nas ;)

podlokietnik3.jpg

podlokietnik2.jpg

Podłokietnik do kompletu z kierownicą, gałką biegów i uchwytem ręcznego, a jednocześnie, aby pasował do foteli, obszyty skórą perforowaną :)

Opublikowano

Środek wygląda mega :kox: :kox: nie mogę się napatrzeć :slina:

Opublikowano
  • Autor

Środek wygląda mega :kox: :kox: nie mogę się napatrzeć :slina:

Brakuje mi jeszcze Twojej kierownicy ;)
Opublikowano

Podejrzewam, że u Ciebie to kwestia czasu :naughty:

Ktoś Ci robił ten podłokietnik ?

Opublikowano
  • Autor

Podejrzewam, że u Ciebie to kwestia czasu :naughty:

Ktoś Ci robił ten podłokietnik ?

Póki co planuję felgi+opony na lato, więc kierownica poczeka ;)

Tapicer za flaszkę na święta, akurat miał ładną naturalną skórę z tym samym rozstawem perforowania co na reszcie

Opublikowano

No to prawie za free :D

Jakiś konkretny wzór czy jeszcze się zastanawiasz ?

Opublikowano
  • Autor

No to prawie za free :D

Jakiś konkretny wzór czy jeszcze się zastanawiasz ?

Mam na 90%, ale pokażę jak już kupię :D
Opublikowano

:thumbup1:

Opublikowano

Jak mam być szczery to bardziej pasowałby mi tu gładki łokieć. Ten za bardzo odróżnia się od boczków foteli. Ale ważne, że właściciel zadowolony. :thumbup1:

Te Recarosy chodzą mi wciąż po głowie. :slina: Boczki drzwi masz materiał, czy skóra?

Opublikowano
  • Autor

Przymierzałem gładką i tą i jednak mi bardziej przypasowała, poza tym praktyczność przemówiła - w lecie nie będzie się tak ręka przyklejać jak do gładkiej ;)

Szukaj po ebayu.co.uk frazą "Breaking S4 B7", często handlarze tam nie wystawiają poszczególnych części tylko ogłoszenie ogólne o rozbiórce i wystarczy napisać z pytaniem, więc może trafisz fotele.

Boczki do stycznia jeszcze materiał, później też do obszycia.

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Mega się prezenci środek, łądnie to wszystko gra, jeszcze tylko kiera i ja jeszcze bym wrzucił czarny sufit i będzie baja, sliczny Avant :hi:

Opublikowano
  • Autor

Mega się prezenci środek, łądnie to wszystko gra, jeszcze tylko kiera i ja jeszcze bym wrzucił czarny sufit i będzie baja, sliczny Avant :hi:

Po felgach na lato i fancie od Ciebie zastanowię się nad podsufitką jeszcze, trochę nie chce mi się tego wymieniać i nie wiadomo czy będzie coś w ładnym stanie, ale zobaczymy ;)

Opublikowano

Fajny projekt :thumbup1: Z zewnątrz przypomina mi moją :audi:. Poluję też na takiego grilla :)

Opublikowano

Dobrze poszedłeś modami. Nie zastanawiaj się nad czarnym sufitem tylko szukaj takiego bo jest ekstra. Miałem w swoim sline i się zakochałem w takiej podsufitce a w obecnym aucie mi bardzo tego brakuje. Czarne wnętrze będzie ekstra a jasne wstawki w fotelach dodadzą klimatu.

Gdzie kupowałeś tą folię carbon 5D, alledrogo?