Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam. Kontrolka w kształcie snieżynki, która pojawia się po wciśnięciu przycisku w lewym dolnym rogu panelu klimatronica czasami się świeci i klima działa (szyby ładnie odparowują), a czasami zapala się tylko jak przytrzymam wspomniany przycisk i gaśnie po zdjęciu z niego palca. Najzabawniejsze, ze nie zawsze tak jest i czasami wszystko działa jak należy. Mam wrażenie, ze najczęciej dzieję się tak gdy pada deszcz.Może zalewa mi jakieś kabelki? Auto tydzień temu miało kasowane błędy więc nie wiem o co chodzi.Co to może być.Najbardzoej denerwujące jest to, ze gdy pogoda jest deszceowa i szyby są zaparowane to właśnie wtedy nie działa... pozdrawiam
Hugo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Jak jest poniżej +5 stopni to klima nie działa
pre_pl Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Auto tydzień temu miało kasowane błędy A te błędy to ? A może to coś powiązanego z klima? Przez kasowanie ich, nic się nie naprawia....
Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 to bez sensu, przecież to najlepsze narzędzie do oparowywania szyb. Sprawdzę czy jak będzie cieplej to zadziała. Dzięki za szybka odpowiedż i Szcęsliwego Nowego ROOOOKU!!!!!!!
Gość Murzyn Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Furio, problem ten byl juz walkowany zeszlej zimy 10 razy i tej conajmniej 3...ponizej 5C klima w rocznikach do 99 nie dziala...nastepnym razem zanim zalozysz nowy temat troche poszukaj na forum
Furio Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2006 Klimie raczej nic nie jest, wprawdzie spężarka juz nie jest w najlepszym stanie ale wszystko działa jak powinno orócz tej kontrolki :-)
Hugo Opublikowano 30 Grudnia 2006 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Klimie raczej nic nie jest, wprawdzie spężarka juz nie jest w najlepszym stanie ale wszystko działa jak powinno orócz tej kontrolki :-) Ta kontrolka też działa tak jak powinna :one:
Rekomendowane odpowiedzi