habeta Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 witam w mojej audi a4 mam problem z wyświetlaczami klimy czasem pokazują czasem nie a jak sie pokażą to jeden świecie normalnie a drugi bez podświetlenia jest wtyczki wszystko sprawdziłem.czy możliwe jest to że jest gdzieś przerwa na lucie z wyświetlacza???klimatyzacja dziala jak najlepiej tylko wszystko robie na ślepa he
fend18 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 witam w mojej audi a4 mam problem z wyświetlaczami klimy czasem pokazują czasem nie a jak sie pokażą to jeden świecie normalnie a drugi bez podświetlenia jest wtyczki wszystko sprawdziłem.czy możliwe jest to że jest gdzieś przerwa na lucie z wyświetlacza???klimatyzacja dziala jak najlepiej tylko wszystko robie na ślepa he bardzo mozliwe, w dziale warsztat masz dokladnie wszystko opisane co i jak, u siebie tak robilem, bo mi mrugal wyswietlacz albo w ogole sie nie zapalal, mialem chyba 4 czy 5 lutow peknietych, teraz jest elegancko
xandmar Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 witam w mojej audi a4 mam problem z wyświetlaczami klimy czasem pokazują czasem nie a jak sie pokażą to jeden świecie normalnie a drugi bez podświetlenia jest wtyczki wszystko sprawdziłem.czy możliwe jest to że jest gdzieś przerwa na lucie z wyświetlacza???klimatyzacja dziala jak najlepiej tylko wszystko robie na ślepa he witam kolego poszukaj na forum było już na ten temat sporo przyczyną może być taśma,zimne luty.Miałem ten sam problem z mrugającym wyświetlaczem tyle,że docisnąłem lekko panel i od tej pory spokój
Rekomendowane odpowiedzi