cocoo24 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam , próbowałem szukać ale ciężko. Mam problem: kupiłem auto z wyjebaną poduchą kierowcy, zmieniłem kiere, zmieniłem pas kierowcy, czujnik uderzenia bocznego pod pasem, zmieniłem sensor airbag, na identyczny. Wywala mi błąd typu. 01220 - Rear Side Airbag Igniter; Passenger Side (N202) i 01219 - Rear Side Airbag Igniter; Driver Side (N202) macie może gdzieś jakieś kodowanie albo sposób na usunięcie Nie mam poduch z tyłu, i nigdy nie było. Macie może gdzieś jakieś kodowanie albo sposób na usunięcie tego błedu, bo rozumiem że tak jeżdząc mam nieaktywne wszytskie poduchy. Czy problem może być w sterowniku airbag i go zmienić na innego??? proszę o pomoc
zbyszek7791 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 a co z tym sterownikiem oryginalnym , nie dało się błędów wykasować? , możesz jeszcze podpiąć ten ori spisać kodowanie i zakodować ten drugi
Tom A4 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 po craschu się nie da tak poprostu skasować błędów trzeba wyczyścić sterownik z crascha co do kodowania to tylko to zostaje
cocoo24 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 a co z tym sterownikiem oryginalnym , nie dało się błędów wykasować? , możesz jeszcze podpiąć ten ori spisać kodowanie i zakodować ten drugi całkowicie wymieniłem sterownik na nowy, bez crasha o takich samych nr i mi wywala takie błedy ---------- Post dopisany at 07:41 ---------- Poprzedni post napisany at 07:41 ---------- czy cały układ airbag jest nieaktywny?
zbyszek7791 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Audi A4 (8E) Airbag 8.4 - Ross-Tech Wiki porównaj z tym co masz w aucie
cocoo24 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Audi A4 (8E) Airbag 8.4 - Ross-Tech Wiki porównaj z tym co masz w aucie dziękuje, pomogło, przekodowałem sterownik i wszystko na pierwszy rzut oka jest ok
Faraday Opublikowano 14 Lipca 2022 Opublikowano 14 Lipca 2022 Koledzy mam ten sam problem w A6C5. Brak poduch z tyłu a wywala bład 01220 - Rear Airbag Igniter: Passenger Side. Jak przekodować sterownik ?
Rekomendowane odpowiedzi