Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

hamulec ręczny nie odbija

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A niech odepnie linkę i wtedy palcem niech zaciągnie tą dźwignie i zobaczy czy mu odbije jak puści.

Kolega napisał że już "palcem grzebał" ciężko chodzi.Zacisk na stół i operacja,temat zniknie szybciej niż orkan przejdzie.

---------- Post dopisany at 16:39 ---------- Poprzedni post napisany at 16:36 ----------

Krzysiekgoz ja dobierałem zestaw naprawczy po średnicy tloczka i pasowało bez problemu, jedynie ta wewnętrzna uszczelka, nowa była widocznie mniejsza od starej i po założeniu ciekło wiec założyłem stara. W komplecie były jeszcze jakieś nie potrzebne uszczelki i nowy tłoczek a zapłaciłem około 50 zł auto frena

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Akurat ja miałem trochę problemu miałem dwa do wyboru też auto frena cena nie przekroczyła 33zł plus smar do tłoczków w tubce 14zł jak dobrze pamiętam.

Opublikowano

Witam koledzy może mi ktoś pokazać jakie szczypce macie ? i w jaki sposób wyregulować ręczny lub jak ustawić zaciski żeby wszystko dobrze lotało ? POZDRAWIAM

Opublikowano

ja mam dokladnie te i sie nadaja

SZCZYPCE SEEGERA DŁUGIE 8,5' ZEW WYGIĘTE JONNESWAY (3793184308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

kilkadzesiata razy seger sie zesliznal, strzelil nie raz myslalem ze ulamalem koncowki szczypiec a tu nic wiec sa naprawde trwale

---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

to znaczy mam takie tylko do wewnetrznych segerow ze sprezyna ktora je rozszerza, te z aukcji sa do zewnetrznych

Opublikowano

Na stalym elemencie zacisku obok ruchomej dzwigni powinien byc bialy plastik

Nim reguluje sie reczny

Opublikowano

w jaki sposob tomeczku?

Opublikowano

W Q masz na lince ale mozna jeszcze doregulowac tym plastikiem

On jest na mimosrodzie na plaski kluczyk nr 8

Opublikowano

no ja mam tam takie plastiki ale jak dokładnie mam je wyregulować te zaciski czy linki maja gdzieś regulacje przy ręcznym nic niema mam zaciski zdemontowane bo je regeneruje i chce dobrze zrobić i niemieć problemu z ręcznym i jak mam koledzy je dobrze wyregulować bo nie wiem z góry dziekuje

Opublikowano

1 minuta szukania.

PDF Sam Naprawiam, strona 202-203

Opublikowano

Witam kolego w tym programie nic nie ma już zrobiłem ten ręczny linki też wyregulowałem i jest dzidzia nowe zestawy i tłoczki i wszystko ładnie lata . Jak by co służę pomocą. Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Devastation, mam taki sam problem z zaciskiem prawym tylnym u siebie w B6. Jaki koszt i czas realizacji takiej regeneracji u Ciebie ?

pzdr.

Opublikowano

Do 14 dni, koszt zalezny od tego co trzeba z nim robic

Minimum130zl z jarzmem

Opublikowano
Do 14 dni, koszt zalezny od tego co trzeba z nim robic

Minimum130zl z jarzmem

Ok, dzięki za odpowiedź, tyle to ja bez samochodu to nie wytrzymam ;)

pozdrawiam