huzio00 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Kolejne Audi a4 b5:wink: 12.1996r modelowo 97r po I lifcie silnik 1.8 ADR 125km + LPG Audi jeździ moja kobitka na codzień i 1.8 jest jak najbardziej jej odpowiada:thumbup1: Fotki zaraz po zakupie: Z wypasu: - 2 x el szyby - podgrzewane fotele kubełkowe - klimatronik - alufelgi 15" na zime oponki Dębica frigo - 16" na lato tzw łopaty - radio CD/MP3 - inslalacja LPG BRC w planach: - konsola środkowa poliftowa zrobione- dekory w białym karbonie - czekają na montaż zrobione - fotele w skórze zrobione - kierownica skórzana poliftowa zrobione - podświetlane kratki nawiewu zrobione - 4 el szyby zrobione dalej czas pokaże:naughty: Zrobione: - wymieniony olej + filtr - filtr powietrza + przeciwpyłkowy - rozrząd - nowy reduktor od gazu i wtryski - posprzątane pod maską - ori osłona pod silnik - wygłuszenie maski - wymienione siłowniki klapy tył i uszczelka - wymienione tarcze i klocki z przodu - lampy valeo II lift - grill poliftowy - ręczny w skórze z lifta - gałka w skórze z lifta elektryczne 4 szyby, boczki w sórze z anglika przerobioe, światełka podpiete, głośniki w tylne boczki dołożone fotostory z przeróbki boczków: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/257580-przerobka-boczkow-angielskich-na-europe/ odnowione skóry w full elektryce + dołożone maty grzewcze - kierownica 4 ramienna z lifta - podświetlane kratki - konsola środkowa lift - oświetlenie przestrzeni nóg - podpięte diody w boczkach pod alarm felgi 17" Ronal z 1.8T wersji sport opony 225/45 fele na aucie:wink: amorki na tył + nowe osłony z odbojami dolna rozpórka wycieraczki boscha żarówki philipsa + ledowe postojówki olej+filtr zaciski aluminiowe z polifta, czopy wypiaskowane i pomalowane osłony tarcz nowe klocki+tarcze łożyska świece + przewody łokieć kiera 3ramienna poliftowy bagażnik zderzaki poliftowe ori chrom kompletna podsufitka z lifta hamulce z lifta 288 + osłony tarcz tył aluminiowe zaciski z lifta Wydech z 1.8t końcówki wydechu 1.8TAJL dekory oklejone ala alkantarą Recaro + dekory + półka z roletą Edytowane 20 Czerwca 2018 przez huzio00
huzio00 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2013 huzio widzę że szalejesz dopiero zaczynam:decayed:
Arkadiush Opublikowano 8 Grudnia 2013 Opublikowano 8 Grudnia 2013 huzio widzę że szalejesz dopiero zaczynam:decayed: zrobisz dobrego polifta kobiecie pewnie
huzio00 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 troche gratów napewno z polifta wpadnie dzisiaj zacząłem wiąkę na 4el szyby montować i przy okazji pod elektryczne stołki:wink:
damian111 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 widzę ze furę z moich okolic kupiłeś powodzenia w modzeniu:)
MatUSh Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 No Łukasz czekam zobaczymy jak Ty odgrzejesz kotleta Powodzenia
huzio00 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2013 widzę ze furę z moich okolic kupiłeś powodzenia w modzeniu:) Szwagra mam z Wrocka i jego wysłałem najpierw na zwiad:decayed: ---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- No Łukasz czekam zobaczymy jak Ty odgrzejesz kotleta Powodzenia Boczki przerobiłeś??
MatUSh Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 [/color] No Łukasz czekam zobaczymy jak Ty odgrzejesz kotleta Powodzenia Boczki przerobiłeś?? jeszcze nie nie mam panelu 4 szybek europa no i tego co Ty masz czyli ram silniczków i wiązki na tył))
huzio00 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 elektryka 4 szybech skończona boczki w skórze przerobione z anglika światełka podpiete, diody od alarmu, głośniki w tylne boczki dołorzone:wink: fotostory z przeróbki boczków: http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/przerobka-boczkow-angielskich-europe-308089/ ---------- Post dopisany 15-12-2013 at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany 12-12-2013 at 20:19 ---------- odnowione skórki w full elektryce + dołożone maty grzewcze ---------- Post dopisany 19-12-2013 at 09:52 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2013 at 22:45 ---------- - kierownica 4 ramienna z lifta - podświetlane kratki - konsola środkowa lift - oswietlenie przestrzeni nóg
huzio00 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 no żywo dużo lepiej wygląda:kox:
sokal Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Szukaj jeszcze jasnej wykładziny na podłogę Skórka zacnie wyszła, sam odnawiałeś?
huzio00 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 Szukaj jeszcze jasnej wykładziny na podłogę Skórka zacnie wyszła, sam odnawiałeś? sam odnawiałem całość ale raczej nie wiem czy będzie jansa wykładzina pasowała szukam jasnej podsufitki z polifta:wink:
cinshot Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 huzio00 , powiedz jak jest z elektryką szyb(4x) w przypadku polift-przedlift. Wiązkę z polifta można bez problemu przełożyć czy trzeba coś rezać? a co do modów.... zmierza to w za***istym kierunku. powodzenia
huzio00 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 jesli masz elektryke na 2 szyby to wiazka na 4 pasuje p&p:wink: jak coś mam takie wiązki:decayed: lift i przedlift jest taka sama:wink:
Marcin6 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 dużo miałeś roboty z montażem tych foteli? z tego co się orientuję trza dospawać jedną łapę? BTW za***iście Ci idą te mody dobry kierunek
Marc!n Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ciężko maty w kubły włożyć? Gleby i "koła" pewnie nie będzie ale i tak fajna ADR'ka
huzio00 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 dużo miałeś roboty z montażem tych foteli?z tego co się orientuję trza dospawać jedną łapę? BTW za***iście Ci idą te mody dobry kierunek nic nie trzeba spawać trzeba usunać środkowe mcowanie i zamontować elektryczne fotele na stałe:wink:
Rekomendowane odpowiedzi