Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] < Skromny Avantador > by xBLADEx - Recaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziś całe auto w rozsypce..montaż bose i paru innych rzeczy:banan:..wkrótce kilka fotek z prac:wink:.. ale zaczynają sie problemy:kwasny:

Dzieki za miłe słowa:hi:

---------- Post dopisany 28-05-2014 at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany 27-05-2014 at 19:28 ----------

Bose juz w aucie i dziś odpalone:banan:

http://abload.de/img/wp_20140528_001hxrq7.jpg

:facepalm:bez komentarza

http://abload.de/img/wp_20140528_002n0si5.jpg

dzięki za foto, nie podejmuje się żeby wsadzać do siebie bose i całe wiązkę :facepalm: gratki :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie jest to aż takie straszne jak sie wydawało..Jak sie to mowi Polak potrawi:decayed:

Opublikowano

jak można tak ro***bać auto :P

Opublikowano
  • Autor

Czasami tak trzeba zrobić :P

Opublikowano

ale żeś wybebeszył środek:decayed: wygłuszasz coś od razu?

Opublikowano
  • Autor

na razie zostanie tak jak jest.. a z czasem sie zobaczy..lecz na 90% drzwi bede wygłuszone.

Opublikowano

grubo

Opublikowano
  • Autor

Po całym tygodniu walki z kablami przyszedł czas na efekt.

wp_20140601_002k0svq.jpg

wp_20140601_0014xsrx.jpg

wp_20140601_004xls0e.jpg

wp_20140601_005nlsjl.jpg

wp_20140601_003fwsw4.jpg

wp_20140601_007weujd.jpg

​Najbliższe plany co do środka auta to: założenie klimy + 1 din, komplet foteli w czarnej skórze z boczkami, maskowanice głośników Bose lub same emblematy i pełen FIS.

Opublikowano

był sens wkładania bose bez ori radia z trybem bose?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

tak dla mnie był sens..

---------- Post dopisany 11-06-2014 at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2014 at 19:26 ----------

Delikatne polerowanko maski i zderzaka..po kopnięciu piłką:facepalm:

wp_20140611_0023zun7.jpg

Jeszcze w tym miesiącu mam nadzieje wpadną kubełki w prądzie.

Opublikowano

powoli do przodu :thumbup1: tylko gdzie zapowiadany gwint?

wcześniej pewnie miałeś nagłośnienie Nokii - powiedz jak przesiadka na Bose? jest duża różnica?

Opublikowano
  • Autor

Wszystko będzie w swoim czasie:wink:..na razie zajmuje się środkiem auta..czy wcześniej było Noki tego nie wiem..na zadnym z głośników nie pisało Nokia..suba tez nie było.. moim zdaniem jest wielka różnica miedzy Bose a Nokia lub zwykłym nagłośnieniem..na zawias po prostu brakuje czasu żeby założyć itp. Tylko sie obawiam czy czasem gdy obniżę auto o te 3 cm to czy moje balonowe opony nie będą obcierać o nadkola..a złociszy na nowe koła i opony brak..:kwasny:.. Mysle ze na przyszły sezon założę 17-nastki s-line..

Opublikowano

nic nie będzie obcierać jak go obniżysz nawet 10cm :)

Opublikowano

:grin: Żebyś Ty swoje widział:naughty:

A co do auta, to jeżeli chcesz wpakować kubełki w prądzie a teraz nie masz ele. lędźwi to znowu bedziesz dywan targał żeby wiązke położyć:wink:

Opublikowano
  • Autor

:grin: Żebyś Ty swoje widział:naughty:

A co do auta, to jeżeli chcesz wpakować kubełki w prądzie a teraz nie masz ele. lędźwi to znowu bedziesz dywan targał żeby wiązke położyć:wink:

Tu u Alana znów auto w częściach?:facepalm:

oj nie bede musiał dywanu targać znów..wszystko przemyślane było i wiązka położona pod czas zabawy z Bose..wiec tylko wywalić placki i wrzucać kubły.

Opublikowano
był sens wkładania bose bez ori radia z trybem bose?

dopiero na nie ori radio ten system gra, seryjne radio to namiastka:whistling:

Opublikowano
  • Autor

powiem tak...gdy mam ustawianą głośność od 1-5 jeszcze można gadać w miarę w aucie..a powyżej to juz ciężko..skala jaką uzyskałem na radiu było to max 16 vol..a gdzie 50? a planuje jeszcze kiedyś w nie dalekiej przyszłości trochę wygłuszyć auto..tylko jeszcze nie wiem czym to zrobić..Dzięki Kowi za dobre podsumowania:hi:...

P.S jak bym wiedział wcześniej ze wczoraj lecieliście przez Sandomierz to bym sie jakiegoś spota zrobiło na parę min gdzieś po drodze.

Opublikowano

w tarnobrzegu staliśmy dosc długo przy remontowanym macu:wink: kumpel kluczyki zatrzasnął w toledo:facepalm: już myslałem że szyba poleci:decayed:

Opublikowano
  • Autor

no to sobie droge wybraliście..cały Tarnobrzeg jest rozkopany:facepalm: no miał szczęście ze sie udało..kolo której byliście w TBG?

Opublikowano

Jakos po 17, a te rozkopy to fakt, w ogole mielismy jechac przez Nisko to prowadzacy zawiesil sie i nie skrecilismy i witajcie wykopki :grin: