ostry1981 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam wszystkich nowy na tym forum nie jestem ,ale dlugo mnie nie bylo w miedzy czasie zmienilem audi z a4 b6 kombi 1.9 tdi na a4 b5 2.4 v6 w stanie b.dobrym AUDI A4 B5 AVANT 2000R KOLOR GRANATOWY BIAŁE SKORY POD.FOTELE PARKTRONIK KLIMATRONIK ESP MODYFIKACJE JAKIE PRZESZŁA AUDI W NIEMCZECH: TLUMIK SPORTOWY DEDYKOWANY DO AUDI NA ZAMOWIENIE ZAWIESZENIE H&R - AMORKI + SPREZYNY TYŁ I PRZÓD TARCZE I KLOCKI HAMULCOWE ZIMMERMAN CIEMNA SZYBA LAMPY TYŁ KAMEI + BREWKI LUSTERKA ORG. ALU. S-LINE I NARAZIE TYLE NA LATO FELGA ORG. 18" S-LINE POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Arkadiush Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autko ładne ale brewki zdejmij lampy tył na polifty
Świstak. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Na allegro stała zgadza się? Tak jak kolega wyżej napisał, do tego coś z tymi rynnami ze zderzaka bym zrobił bo coś za bardzo wiszą i wystają - ale to takie tylko moje zdanie.
paput Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 b6 na b5:kwasny: b6 duzo wygodniejsze no i inna epoka auta
e2rd-85 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 była była, nawet na giełdzie samochodowej w lubiniu Właśnie, jak z tymi lampami z tyłu ? Jakaś historia była czy cuś ?
Dżordż Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autko ładne ale brewki zdejmij lampy tył na polifty dokładnie, przynajmniej te lampy z tyłu.. ogólnie ładne auto no i wnętrze mi się podoba
Seikokilla Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autko ładne ale brewki zdejmij lampy tył na polifty nie są takie złe, można by w nich LEDy wymodzić + za serducho
mazior Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 tak, lampy i brewki są są nie w porządku
Rekomendowane odpowiedzi