marcin9680 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam i odrazu pytam , zakupilem uzywany panel klimatronica z Audi A4 2004r. do mojego auta , rowne A4 lecz z konca roku 2001. moj klimatronic jest porysowany i bardzo brzydko wyglada dlatego zakupilem natepny i chce sie dowiedziec czy moge poprostu odlaczyc stary panel i bez problemow podlaczyc ten zakupiony czy wymaga to ingerencji VAG-COM??? Dziekuje i pozdrawiam.
Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 obawiam sie,ze trza zaadoptowac....
marcin9680 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Napewno nie ma innego sposobu?? moze jak podlacze to nic sie nie stanie chodz sam nie jestem pewien a nie chcem nabruzdzic sobie z fisem i jakimis bledami. Prosze o pomoc i jakies podpowiedzi bo akurat tu gdzie jestem (w UK) to nie znam nikogo co moglby w razie czego pomoc mi VAGiem.
letallec Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Klimatronik bedzie dzialal OK. Natomiast po podlaczeniu VAG bedzie sie zglaszal blad VIN. Trzeba nauczyc go nowego numeru. Szczegolowy opis kodowania w dziale warsztat, w poscie alvaro o montazu RNS-E.
jacomir1 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam i odrazu pytam , zakupilem uzywany panel klimatronica z Audi A4 2004r. do mojego auta , rowne A4 lecz z konca roku 2001. moj klimatronic jest porysowany i bardzo brzydko wyglada dlatego zakupilem natepny i chce sie dowiedziec czy moge poprostu odlaczyc stary panel i bez problemow podlaczyc ten zakupiony czy wymaga to ingerencji VAG-COM??? Dziekuje i pozdrawiam. Witaj.Wymień tylko obudowę i po sprawie. To się da odkręcić. Z tyłu są małe wkrety.Odkręć je i podważająć wyciągnij "środek" podmień obudowe,skręć i koniec. Ja też tak zrobiłem.Pozdrawiam
tommylee Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witaj.Wymień tylko obudowę i po sprawie. To się da odkręcić. Z tyłu są małe wkrety.Odkręć je i podważająć wyciągnij "środek" podmień obudowe,skręć i koniec. Ja też tak zrobiłem.Pozdrawiam a można kupić samą obudowę klimatronika np w ASO?
Rekomendowane odpowiedzi