team111 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam zauwazyłem ze mam grzane dysze spryskiwaczy czy wystepuje to w kazdej b6? i kiedy załancza sie ich grzanie? czy grzeją cały czas? czy może załanczaja sie z tylną szybą i lusterkami czy jeszcze jakioś inaczej
kuba9001 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 dysze grzeją na 99% po przekręceniu zapłonu czy cały czas albo jak długo to nie wiem
team111 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 oki dzieki za odp czyli rozumiem ze grzeja cały czas bez wzgledu na temperture zewnetrzna (a tak z czystej ciekawosci ktos sie moze orientuje do jakiej temperatury sie podgrzewają?)
xXPiotrekXx19 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 kolego a nie jest to przypadkiem jak w b5 że podgrzewanie włącza się poniżej +5 stopni na zewnątrz i wtedy załączają sie automatycznie grzane lusterka, dysze sprysków i wkładki zamków w drzwiach. bynajmniej u mnie tak jest że jak spadnie temp. poniżej +5 to lusterka się grzeją i cała reszta ale tylko na zapłonie
team111 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2013 chyba w b6 jest inaczej poniewaz grzane lusterka z tego co wiem automatycznie sie nie załanczaja tylko razem z podgrzewaniem tylnej szyby a co do dysz spryskiwaczy to nie wiem stad moj post na ten temat
Stichy Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Z tego co czytalem w "madrej" ksiazce tylko sprawa tyczy podgrzewanych spryskiwaczy lamp przednich zasilanie idzie ze stacyjki - bezpiecznik nr3 wiec byc moze spryskiwacze szyb sa podpiete tak samo
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 chyba w b6 jest inaczej poniewaz grzane lusterka z tego co wiem automatycznie sie nie załanczaja tylko razem z podgrzewaniem tylnej szyby a co do dysz spryskiwaczy to nie wiem stad moj post na ten temat takie coś było tylko w b5.....później już tylko automatycznie po zapłonie
jakubekk Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Z tego co czytalem w "madrej" ksiazce tylko sprawa tyczy podgrzewanych spryskiwaczy lamp przednich zasilanie idzie ze stacyjki - bezpiecznik nr3 wiec byc moze spryskiwacze szyb sa podpiete tak samo Podgrzewane dysze spryskiwaczy lamp? Jesteś pewien, że coś takiego jest? Jakiś czas temu zmieniałem spryska i żadnego kabla nie widziałem, tylko przewód wodny. Etka też podaje tylko jeden rodzaj spryska.
team111 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2013 czyli rozumiem ze grzeja cały czas dysze spryskiwaczy szyb? ja nie mam spryskiwaczy reflektorów
Rekomendowane odpowiedzi