kana Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 NIE mam vaga wiec nie mam jak sprawdzić ale po odpaleniu auta pali mi się airbag i dopiero po 2 min co najmniej gaśnie cóż może być tego powodem? P.s chyba ze ktoś w okolicy Gorzowa Wlkp ma vaga bym podleciał zerkną
kana Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2013 ją nie ruszyłem bo mam go dopiero miesiąc
Fido Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ją nie ruszyłem Ją to znaczy kogo ? Jeśli chodzi o licznik to chyba raczej "jego".
kana Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2013 wybacz z telefonu piszę nieraz i zmienia mi z "ja" na "ją" P.s miało być ja nie ruszyłem licznika bo mam auto dopiero miesiąc
zaradny Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jak podepniesz to napisz co Ci wyszlo.
kana Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wyszło na to że był błąd z napięciem ktoś robił coś grzebał bez odłaczania aku. Po skasowaniu błąd przestał się pokazywać
Rekomendowane odpowiedzi