maniek_s Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam!! Postanowiłem w końcu pokazać wam drogim forumowiczom swoje Audi A4 B6 Avant 1.9TDI 131KM AVF 2003r!!Jest to moje drugi auto pirwsze było VW Vento 1.9 TDI 1997r image A więc tak Audi A4 B6 Avant 1.9TDI 131KM AVF 2003r raczej standard dolas ale powoli coś się będzie uzupełniać Wyposażenie: - immobiliser - elektryczne szyby x2 - duże radio Concert 2-din ze zmieniarka na 6CD - wzmacniacz wraz z subuferem - klimatronik 2-strefowy - centralny zamek - abs - esp - poduszki powietrzne x6 plus kurtyny - wyjście pod telefon - dzielona kanapa - halogeny how to screenshot on windows 7 PLANY hmm ogromne nie ma co wypisywać ale tak w najbliższym czasie: - black front (lampy, gril w czarny mat) - dekory w alu - światła do jazdy dziennej w halogeny W Audi na razie się nic nie zmieniło poza : - CB w schowku,głośnik w podsufitce (podpatrzone z forum ) - alu 18'' S-Line - gumowe dywaniki na zimę free pic Pozdrawiam
Artur82 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 ładna baza do modzenia felgi to ala rs4 nie s-line
andr3i Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 dekory alu szczotkoane odswieza wnetrze ladnie powodzenia w modach
chomiczesq Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 zacne autko... i życze powodzenia jak coś mam czarne grille i lampy do sprzedania
maniek_s Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Witam!!! chomiczesq grile chce pomalować plastdipem i zobaczyć jak to będzie grało bo zawsze można wrócic do ori a lampy sobie zrobię bo lubię takie prace a juz takie robiłem ale jaka cenna za lampy i grile?? A odnośnie plastidipa jak to się ma na grilu ??
maniek_s Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zymek1989 dzięki,takie wpadły okazyjnie, planowane są mercedes alphard how to do a screenshot on a pc ---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:48 ---------- Panowie mam sprawę wpadła mi kiera 3-ramienna free uploader A mam obecnie taką screenshot Co muszę jeszcze zmienić żeby mi działały te przyciski w kierownicy?? image hosting
Blachu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jeśli się nie mylę to te przyciski służą tylko do ręcznej zmiany biegów w automacie
maniek_s Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Blachu nawet nie wiedziałem czyli będą na ozdobę do radia nie da rady ich dostosować ??kierę dostałem prawie za free.
Blachu Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Z tym dostosowanie przycisków do radia to nie wiem, nie pomogę Przed założeniem kiery może warto byłoby gdybyś wysłał ją do kolegi z forum do obszycia skórą, bo jest trochę styrana IMO te repliki RS4 są ładniejsze niż te fele od merca, które planujesz wrzucić, ale to tylko moja skromna opinia
maniek_s Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 Blachu to nie są repliki, jeśli Ci chodzi o te teraz co mam założone a z kierą to masz rację ale jak się okaże że nie da rady po radio a może jeszcze jakiś problemów narobić to nie będę zakładał a tym bardziej obszywał
Fr0styyy. Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Trzeba było dowalić kierę z B7/B8
maniek_s Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 No właśnie trza było ,ale jak wspomniałem miałem ją można powiedzieć za piwo:wink: na przyszłość trzeba będzie szukać z B7/B8. ---------- Post dopisany at 18:12 ---------- Poprzedni post napisany at 18:11 ---------- Ale Panowie pytanie czy da się wykorzystać te przełączniki do radia??
chomiczesq Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 tez chcialem takie kola ale mi zabrali z przed nosa... za lampy napisz na pw
maniek_s Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Pierwzszy mod za nami, światła do jazdy dziennej w halogeny. i od razu demontaż grillów Tak to wyszło: how to screenshot on windows 7 ---------- Post dopisany 11-01-2014 at 09:38 ---------- Poprzedni post napisany 09-01-2014 at 15:27 ---------- Włącznik po regeneracji już zamontowany image share Jeszcze tylko włącznik ESP i włącznik od szyb ale to w późniejszym czasie . Pozdro ---------- Post dopisany 05-02-2014 at 16:55 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2014 at 09:38 ---------- W Audi właśnie zrobiły się dekory w szczotkowane alu sorki za jakość zdjęć ale pod ręką był tylko tel. image hosting 30 mb Po za tym dalsza regeneracja przycisków ESP i włącznika szyb od pasażera. ---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 16:55 ---------- No i działa się z pełnym pakietem oświetlenia ale to już pokaże jak skończe:wink:
maniek_s Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 W czarny mat:wink: poszły tez całe lampy w mat:) i nie wiem czy nie jest za czorno:eusathink: oceńcie i doradźcie: how do you print screen screenshot utility Zastanawiam się czy nie wrócić do chromowanego oooo i do ringów w lampach??
gies0 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 według mnie cały czarnuch świetnie sie prezentuje
maniek_s Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 A nie lepiej by wyglądało z chromowanym znaczkiem oooo i chromowanymi ringami w lampach??
Rekomendowane odpowiedzi