Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy fotele i kanapa z polifta a4 b5 kombi beda pasowac do przed lifta sedan ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam powie mi ktoś czy te fotele z kanapą bedą pasować o mojej audi ? Mam okazje kupić za grosze te fotele ale nie wiem czy bedą pasować jeżeli ktoś wie i mógłby podpowiedzieć był bym bardzo wdzięczny :wink:

Opublikowano

Powinny pasować

Opublikowano
  • Autor

No przednie wiem ze beda napewnoo tylko martwi mnie ta tylnia kanapa

Opublikowano

Według mnie to wszystko to samo tylko inny wzór, ale pewności 100% nie mam.

Opublikowano

U siebie masz składane? W avancie są fotele składane, ale też da radę włożyć jeśli u siebie nie masz składanych, jest w warsztacie temat o tym:wink:

Opublikowano

nie bedzie pasowac, jest inne gorne mocowanie oparcia tylnej kanapy

Opublikowano
  • Autor

To szkoda ze nie pasują :kwasny:

Opublikowano

ja właśnie montuję kanapę z avanta do sedana.

W sedanie miałem oryginalnie składaną dzielona kanapę, te które kupiłem z s4 avant też są takie, różnica polega na umiejscowieniu zamka kanapy i boczkach oparcia, tych wąskich. Są one po prostu za krótkie i nie maskują tego wszystkiego co powinny.

Oczywiście wszystko da się przerobić :)

Opublikowano
  • Autor

Ale u mnie nie jest składna kanapa wiec chyba nic z tego co nie?:kwasny:

Opublikowano

jeśli nie masz u siebie składanej kanapy to ostra rzeźba ale jak ktoś ma w sedanie składaną czyli ma limuzynę :decayed: to wszystko pasuję tylko trzeba górne trzpień do zamykania kanapy sobie zrobić i już :wink: osobiście mam u siebie kanapę z S4 avanta zdecydowałem sie na to bo 3 zagłówki robia swoje :decayed:

---------- Post dopisany at 08:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:23 ----------

a z ta blacha dopytaj kolege mariuszbazar właśnie on to zapoczatkował i pewnie ma to w małym palcu :decayed:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

czyli z avanta rozkładana bedzie pasować do sedana z rozkładaną????po przeróbce????

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak będzie dam wam zdjęcia jak zrobić mocowanie i niech się każdy cieszy3a592421d68a9dfb8c514ac0bc550b7b.jpge3e7389dfa44f5d9fa71eb3781aed6c2.jpg2903ec086f51d0309545e6d1769c8ca5.jpgeb4fd69db9cb76c5604c1212e2c2687d.jpgda7980052ce32bbd819f22faf1edf235.jpgf9ec05a69bcf312dafc7193bb56c3567.jpg

Kawałek blaszki pręt bodajże 9 mm albo 8 wygiac w C pod kątem przyspawac do blaszki i gotowe lustrzane odbicie po drugiej stronie

Powodzenia

Opublikowano

U mnie co prawda w awancie zmienialem siedzenia z przed na polifta. Z tym ze razem z siedzeniami facet sprzedal mi mocowania oparcia. Wiec nie przerabialem jak kolega wyzej tylko stary wyrzucilem jedna dziura na stronie dodatkowo i nowe oryginalne mocowania zamontowane a oparcie sie zatrzaskuje. Jedyny mankament trzeba wymienic siatke zwijana mocowana z tylu do oparcia na ta z polifta. Ale Ciebie w sedanie to sie nie tyczy :-P

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

przód napewno gorzej z tyłem z tego co sie orientuje..