niestandardowy Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Hej Panowie. Lampy bi-xenonowe b7 z DRL-em. gdy jezdze na DRL-ach licznik jest niepodswietlony. zalacza sie tylko podczas zalaczenia swiatel xenonowych. jest mozliwe przekodowanie jakiegos sterownika by licznik byl podswietlony takze na drlach? ---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ---------- dodam ze mam dokladany xenon, ale wszystko w ori.
wrclaguna Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie da rady . Oswietlenie licznik wtedy uzaleznione jest od czujnika w liczniku ( taka mała kropka koło km/h) .
kiko_16v Opublikowano 23 Grudnia 2013 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Podepnę sie pod temat, trochę z innej beczki ale mysle ze linczu nie będzie. Grzebałem dzis przy swiatłach deko, bo chce jakos zrobic sobie swiatła do jazdy dziennej, przekodowałem sterownik opcja1 swieca swiatła mijania plus tył opcja 2 swieca swiatła drogowe bez tyłu, chciałem przyciemnić światła drogowe ale nie wiem dlaczego ale nie mam opcji długiego kodowania, moze ktos wie jak zrobic aby przynajmniej swiatła sie zapalały po odpaleniu auta a nie po zapłonie
Rekomendowane odpowiedzi