Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6,B7] FIS nie wyświetla całej książki telefonicznej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może było na forum ale nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu. Mam a4 z 2006r.

Mój telefon bardzo ładnie łączy sie przez bluetooth z komputerem audicy, jednak na FIS-e wyświetla mi tylko ok 1/4 numerów z książki telefonicznej.

Jestem tym faktem nieco zasmucony tym bardziej, że 2 dni temu wyświetlał bez problemu całą książkę, tak więc sam musiałem coś przestawić.

Po wyświetleniu nazwiska FIS wyświetla symbol /M (np. Kowalski/ M ).

Chciałem sam dojść do rozwiązania problemu i w swojej naiwności zakupiłem nawet w ASO podręcznik użytkownika A4 za jedyne 100 zł, ale tam nie ma ani słowa o telefonie czy nawigacji :wallbash: tak, że przy okazji przestrzegam przed tym zakupem.

Dlatego też ośmielam się prosić szanownych klubowiczów o pomoc.

Jeśli jest na forum instrukcja jak to przestawić oraz jak wgrać do kompa głosowe wybieranie numerów - to bardzo bym prosił o odpowiedni link.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, czasem wyświetla całą książkę, a czasem zaczyta tylko np. 10 kontaktów, jak sobie z tym poradziłeś?

Opublikowano

Mam ten sam problem, czasem wyświetla całą książkę, a czasem zaczyta tylko np. 10 kontaktów, jak sobie z tym poradziłeś?

Jakie Macie telefony ??

Moze przydalo by sie uaktualnienie softow w telefonach.. :mysli:

Opublikowano

W nawigacji (RNS-E) pod tym wzgledem raczej nic nie da sie przestawic. Problem lezy wiec w telefonach (SAP czyli SIM-Access-Profile). Nalezy w ustawieniach telefonu wybrac kontakty ksiazki tel. z karty SIM nie z pamieci telefonu.

Opublikowano

Oczywiście, że nalezy w ustawieniach telefonu wybrac kontakty ksiazki tel. z karty SIM nie z pamieci telefonu, bo inaczej w ogóle nie zaczyta kontaktów. Problem w tym,że raz zaczyta całą książkę, a raz tylko część kontaktów.

Opublikowano

Ja mam kontrakty z pamięci tel. i wiekszość wyświetla, ale jak chce :) Czasem też żle lub wcale nie wyszukuje po nazwach. A i jeszcze nie zawsze odbiera tel. za pierwszym wciśnięciem tej dużej gały.

Opublikowano

Co to za telefony juz ktos pytal?

Opublikowano

Hm..no nie wiem..mój telefon nie jest na symbianie i nie ma go na liscie..komunikacja jest dobra, nie wyświetla tylko kasiążki..trudno, będę musiał z tym życ.

Opublikowano

Hm..no nie wiem..mój telefon nie jest na symbianie i nie ma go na liscie..komunikacja jest dobra, nie wyświetla tylko kasiążki..trudno, będę musiał z tym życ.

Lista nie tyczy sie Symbianow a wszystkich zweryfikowanych telefonow :naughty:

Opublikowano

Jezeli macie do dyspozycji inne marki tel. (zony, dziewczyny, kolegi) to dobrze bylo by je wyprobowac. Nokie nie najlepiej dzialaja z RNS-Em. Z doswiadczenia wiem, ze np: SE bardzo dobrze sobie smiga :wink4:

Opublikowano

Samsung OMNIA i900 działa idealnie.

Opublikowano

ale wyświetla Ci wszystkie kontakty z telefonu ... te z karty sim jak i z telefonu ??

Opublikowano

ja nie mam nawigacji..na fisie mi nie wyświetla wszystkich.tzn. nie zawsze

Opublikowano

ale wyświetla Ci wszystkie kontakty z telefonu ... te z karty sim jak i z telefonu ??

Tzn szczerze mówiąc nie sprawdzałem, czy na FIS wyświetla wszystkie, ale na RNS-E wyświetla te i te - przy każdym kontakcie jest ikonka karty sim albo tel co oznacza z jakiego źródła jest kontakt. Nie korzystam z listy na FIS bo mam ponad 200 kontaktów więc przewijanie listy mijałoby się z celem :) Sprawdzę z ciekawości wieczorem, czy na FIS też będą kontakty zarówno z książki jak i z karty SIM. Na RNS-E są z obu źródeł.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Cześć ja mama nokie e51 u mnie RNS nie ściąga książki telefonicznej , moja zona ma samsunga s3500 działa idealnie wszystko bez problemu ściąga książkę a mało tego nie nie musi za każdym razem łączyć się z audi UHF wsiada do samochodu i już sobie dzwoni . Telefon za nie całe 300zł .

Paranoja.

Opublikowano

Nie paranoja, tylko kwestia ustawienia w telefonie :gwizdanie: lub wgrania do niego nowego softu. Wszystko można wyczytać na tymże cudnym forum :decayed::kox: