Jarszo Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witajcie. Mam pytanie - czy ma ktoś jakieś rady, jak regenerować porysowane plastiki? Chodzi mi o np. Całe te osłony radia, klimy, meszka zmiany biegów. Wytartych podłokietników(rączek) na drzwiach. Nie są to jakieś duże rysy - coś jakby np. przejechać po plastiku lekko kluczykiem i zostają ślady... 1
Kali S4 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Jeśli masz na myśli plastiki w B6 to raczej wchodzi w grę wymiana lub regeneracja za pomocą szablonów , poszukaj w dziale sprzedam ktoś te szablony wystawiał.
POWER-KRIS Opublikowano 25 Grudnia 2013 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Kumpel to pomalował jakąś farbą do plastiku i sam się zdziwił ze mu wyszło super.
aromat3k Opublikowano 29 Grudnia 2013 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Polecam czarny acryl w spray'u. Dzis skonczylem regeneracje przycisków radia, klimy,plastiku wokół mieszka, klapki od popielniczki przedniej, pokrętle świateł, podłokietnikach na drzwiach lewych kierowcy... no i w dodatku wymienilem sobie mieszek i gałke na S3.
terminator1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ja znalazłem na alle cos takiego Przedmioty użytkownika dera3241 - Panele sterowania, przełączniki - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajna opcja i w zasadzie nie wyszło by tak drogo tylko trza sie bawic w rozbieranke.
barteq_g Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Tutaj jest ciekawa metoda, na mniejsze ryski powinno też pomóc:
team111 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 te ostatnia metode raczej do wnetrz bym odradzał a jeaeli chodzi o plastiki popielniczki badź ramki wokół mieszka zmiany biegów to bym polecił folie do oklejania bardzo prosto sie ja nakleja a efekt bardzo wporządku ja tak zrobiłem jak chcesz moge wysłąc foto
Fenrir Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A ma ktoś pomysł co w B5 można zrobić z porysowanym schowkiem? Reszte plastików łatwo wymienić albo pomalować ale schowek ma strukturę bardziej jak deska rozdzielcza. Co jest pod warstwą z wierzchu? Spolerować się tego nie da?
team111 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 a wymiana wchodzi w gre jezeli jest to klapa schowka bedzie chyba to najprostszy zabieg pytanko tylko jakie koszta
Kali S4 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A ma ktoś pomysł co w B5 można zrobić z porysowanym schowkiem? Reszte plastików łatwo wymienić albo pomalować ale schowek ma strukturę bardziej jak deska rozdzielcza. Co jest pod warstwą z wierzchu? Spolerować się tego nie da? spróbuj delikatnie opalarką ,tylko ostrożnie żebyś nie zjarał
Fenrir Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 a wymiana wchodzi w gre jezeli jest to klapa schowka bedzie chyba to najprostszy zabieg pytanko tylko jakie koszta Niby tak tylko ile osób sprzedaje samą klapę w dobrym stanie. A szczerze to nie chce mi się płacić powiedzmy 60zł za cały schowek z wysyłką, aż tak mi nie zależy spróbuj delikatnie opalarką ,tylko ostrożnie żebyś nie zjarał Tylko musiał bym skombinować opalarkę
team111 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 jezeli chce Ci sie podjechac w okolice olkusza to Ci bez problemu udostepnie opalarke (jezeli jestes z jaworzna w woj slaskim nie bedziesz miał daleko
Fenrir Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jestem z Jaworzna ale mieszkam w Gdańsku, ot taka sytuacja Może będę odwiedzał rodzinne miasto za jakiś czas to będę pamiętał o Tobie
team111 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 spoczko jak bys potrzebował to wal jak w dym
Rekomendowane odpowiedzi