karol24 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Panowie, miał ktoś do czynienia z takimi oponami? opony letnie vredenstein 225/45/17 - super bieżnik Marki ? Tablica.pl Rozglądam się za letniakami 225/45 lub 215/45 i powiem szczerze, że z tą firmą jeszcze nie miałem do czynienia no i takim bieżnikiem. Jak to sie zachowuje na asfalcie? Nie chodzi o cenę choć jest kusząca tylko o to czy nie będzę się wkur$#ał podczas jazdy.
pieron82 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Ultrac sessanta - Ja jezdze na takich ale 18 i zachowuja sie bardzo dobrze zarowno na mokrej jak i suchej nawierzchni. Sa tez ciche wiec jezeli nic im nie dolega to bierz. Sprawdz dot oraz czy nie sa wyzabkowane, naprawiane etc. Kolejne moje to juz chyba 19 ale tez tez ten model
Gaszka Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja przejezdzilem caly poprzedni sezon na Vredesteinach ale model Sportrac 5. Bylo przyzwoicie na suchym i mokrym. Ten model co podales mam akurat na 19-tkach ale nie moge o nim zbyt wiele powiedziec, gdyz z racji drog w okolicy nie zrobilem na nich duzo kilometrow i wrocilem do 16 cali;)
Rekomendowane odpowiedzi