djzak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 siema..wstawiam loga abs wydaje mi sie ze wszystkie czujniki sa prawidlowo ustawione ..ogolem dziala to dobrze ale podczas hamowania przy 5 lub 10 na h ..odpala sie czasem abs ..tak samo jak kolo wpadnie w dziure lub nierownosc to odrazu sie odpala ale tylko jak wolno jade ..prosze o podpowiedz oco moze chodzic...i prosze zobaczccie na logi bo moze cos nie tak.. aaa i cos mi terkocze pod licznikiem w przedziale lapania abs od 0 do 25 km /h i tez reaguje to na pedal hamulca jak jade i terkocze dosc mocno czasem slychac jakies zwarcie z tego to jak wcisne hamulec delikatnie to to cichnie i zastanawiam sie czy czujnik pedalu hamulca jest w b5 1.8 95r polaczony z abs jakos .. Grupy: 001,001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Fido Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jak byś pisał list do dziewczyny to też takiego słowotoku użyjesz? Luknij w dział bo już o tym sporo pisze. Wystarczy poświęcić chwilę czasu.
djzak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 no jest sporo o zle ustawionych czujnikach i bledach..a ja niemam nic z tego co tam pisze..tak samo nie widze nic o terkotaniu pod licznikiem
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 jedz najpierw na rolki i sprawdz siłę hamowania na poszczególnych kołach bo cos mi sie widzi ze z tyłem masz lipę
djzak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 fakt jeden zacisk nie lapie na tyle ..mam go do zmiany bo lapie tylko na 1/4 tarczy a reszta w rdzy jest ..
Dev Opublikowano 30 Grudnia 2013 Opublikowano 30 Grudnia 2013 i jeszcze sie dziwisz ze Ci przód głupieje ? cała siła idzie na przód
djzak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2013 kurcze myslalem ze to poprostu czujniki glupieja bo jeden z przodu mialem walniety zmienilem a tu dalej to samo..dzieki za info mam nadzieje ze jak wkoncu zrobie ten zacisk to bedzie okey ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:05 ---------- tylko martwi mnie jeszcze to terkotanie pod deska..i to dziala z abs bo jak odepne sterownik to tego niema..jakis pomysl? tam jest jakis przekaznik kostka pod deska od abs? czy moze ten czujnik hamulca ?
Rekomendowane odpowiedzi