emilk89 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam Od niedawna pojawił się problem z porannym odpalaniem. Co już sprawdziłem: - pompka paliwa sprawna - czujnik temperatury wymieniony - świece wymienione - akumulator dobry - brak błędów Codziennie rano ma problem z załapaniem a jak już załapie to rzuca budą parę razy widac będzie na filmiku. Na ciepłym jest wszystko ok. http://www.youtube.com/watch?v=7Nxp8fHVjcE&feature=youtu.be
Magicbattle Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 nie pali Ci na ktorys garnek. z rana jak tak buda rzuca vaga i loga na postoju zrobic ktory cylinder nie pali
jacek70 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zostały Ci do sprawdzenia cewki i kable.
piotrekpiwko Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 nie pali Ci na ktorys garnek. z rana jak tak buda rzuca vaga i loga na postoju zrobic ktory cylinder nie pali A ktory kanal dokladnie? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
emilk89 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 cewki są dobre, zresztą jakby któraś była walnięta to by wyskoczył błąd o wypadaniu zapłonu o ile się nie mylę.
Łukasz13 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 nie pali Ci na ktorys garnek. z rana jak tak buda rzuca vaga i loga na postoju zrobic ktory cylinder nie pali A ktory kanal dokladnie? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Na kanale 14 masz licznik wypadajacych zapłonów.
Rekomendowane odpowiedzi