Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kody climatronika Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Supeerr sprawa te kody :grin: a czy w mojej niuni tez mozna takie kody wprowadzic :?: mam A4 z 98'

tak to wygląda :

http://img152.imageshack.us/my.php?image=p22801100ba.jpg

kiedy wrescie kolega posprzata te A4 bo az na nia patrzec niemozna :razz: chyba najbrudniejsza z wszystkich na forum.wiosna idzie wez sie za nia bo az serce sciska :wink:

Opublikowano
kiedy wrescie kolega posprzata te A4 bo az na nia patrzec niemozna :razz: chyba najbrudniejsza z wszystkich na forum.wiosna idzie wez sie za nia bo az serce sciska :wink:

te zdjęcie jest stare i na nim jeszcze jest czysto, zebys ty widział jaka ona teraz brudna :) moge przeslac fotki ale lepiej nie bo mnie jeszcze z forum wyrzucą za znęcanie sie nad audiczką :) Mowie jeszcze raz auto jest po wypadku i stoi u mechanika juz 4 miesiąc e, brakuje drobnych plasticzków i nie mozna auta złozyc do kupy, ale jeszcze z 2 tyg chyba i juz bede smigał

Opublikowano

te zdjęcie jest stare i na nim jeszcze jest czysto, zebys ty widział jaka ona teraz brudna :) moge przeslac fotki ale lepiej nie bo mnie jeszcze z forum wyrzucą za znęcanie sie nad audiczką :) Mowie jeszcze raz auto jest po wypadku i stoi u mechanika juz 4 miesiąc e, brakuje drobnych plasticzków i nie mozna auta złozyc do kupy, ale jeszcze z 2 tyg chyba i juz bede smigał

to pewnie zaraz jak zaczniesz smigac to w nie dlugim czasie moc podnosic bedziesz do 110 bo da sie w dosc latwy sposob to zrobic.uwiez mi w dosc ciezkim aucie 75 KM to duzo za malo i problemy z wypszedzaniem :wink:

Opublikowano
to pewnie zaraz jak zaczniesz smigac to w nie dlugim czasie moc podnosic bedziesz do 110 bo da sie w dosc latwy sposob to zrobic.uwiez mi w dosc ciezkim aucie 75 KM to duzo za malo i problemy z wypszedzaniem :wink:

no nic nie poradze ze taki maly motorek. ale tanio ją kupilem i taka jaką chcialem (nie starsza jak 98) no tylko ze nie z tym silniczkiem, a nad zwiększeniem mocy juz myslałem i slyszałem ze mozna latwo to zrobic bez rozbierania silnika, i 110 to moze nie ale tak z 90 KM by sie przydało. No ale odbiegamy od tematu pytalem czy te kody klimatronika tez u mnie będą działały ? :wink:

Opublikowano
  • Autor

Będą działały

Opublikowano
a jeszcze mam pytanko czy moge wyłączyc klimę nie wyłączając nawiewu? słyszałem ze do tego słuzy ECON ale u mnie tego nie ma : http://img152.imageshack.us/my.php?image=p22801100ba.jpg
mozesz bez problemu :wink:
Opublikowano

fajnie tylko jeszcze napisz jak

Opublikowano
fajnie tylko jeszcze napisz jak
poprostu nacisnij przycisk ze sniezka i klima sie wylaczy a nawiew zostanie jak był nie widze problemu :wink:
Opublikowano

dzięki to ta sniezka sluzy do włączania klimy? bo ja nie wiedziałem jeszcze raz dzieki :oops:

Opublikowano
dzięki to ta sniezka sluzy do włączania klimy? bo ja nie wiedziałem jeszcze raz dzieki :oops:
tak do wlączania i wyłaczania :grin:
Opublikowano

Mam podobny problem jak kolega ono w B7, mogę tylko zmienić temp. na Farenhaity, a do kodów klimatronica nie mogę wejść. Posiadam B6 z 2002r (modelowo 2003) - czy w tych wersjach instalowano już nowy klimatronic ? Może jest inny sposób wejścia do kodów ? :cry:

Opublikowano

szpak - widze, ze masz wyjete radio. widziales jak to sie robi??? nie wiem czy cos jest ze mna nie tak czy z moim radiem, ale nie moge go wyjac! ani ramki wokol radia ani samego radia nie da sie wyciagnac! pomocy!

Opublikowano
szpak - widze, ze masz wyjete radio. widziales jak to sie robi??? nie wiem czy cos jest ze mna nie tak czy z moim radiem, ale nie moge go wyjac! ani ramki wokol radia ani samego radia nie da sie wyciagnac! pomocy!
musisz miec takie specyjalne blaszki i wsuwasz po bokach podwazasz i wyskakuje z zaczepow. :wink:
Opublikowano

pet3r jak ja kupilem samochod to juz byl bez radia i ja go nie wyjmowalem ale kupilem juz sobie panasonicka i mam wlasnie takie 2 blaszki o ktorych pisze piotr1602

Opublikowano

a moze szczelinomierz lub srubokret da rade? :) gdzie dokladnie to wsunac? nie musze zdejmowac przedtem tej drewnopodobnej ramki?

Opublikowano

nie wiem czy masz takie samo radyjko ale u mnie wystarzy cienki srubokret lub pilnik do paznokci a otwory takie plaskie sa u dolu na rogach radia tam to wkladasz i ciagniesz radio do siebie :wink:

Opublikowano

ide do auta, za chwilke zdam relacje :)

Opublikowano
a moze szczelinomierz lub srubokret da rade? :) gdzie dokladnie to wsunac? nie musze zdejmowac przedtem tej drewnopodobnej ramki?

Nie tylko nie musisz jej zdejmowac, ale nawet nie mozesz ;) Ona jest przykrecana i najpierw trzeba wyjac radyjko aby mozna bylo odkrecic nakretki ;) i dopiero wtedy mozna zdjac ramke jesli zajdzie taka koniecznosc ;)

Takie blaszki o jakich piszecie mozna sobie bardzo latwo dorobic ;) Ja mam dorobione do radyjek z takimi plaskimi otworami jak tez do radyjek z czterema okraglymi otworami w rogach i wyjmuje sie swietnie ;)

[/code]