Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] [B5 ADR] moja zielona strzala ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no zrobilem wkoncu jakies fotki z dolotu mojej a4

moje dwie kochanki .. jedna nazywam vodka a druga kokaina :> + nasze maleństwo

4faf8b04daa611d1.jpg

d2a071916d67c397.jpg

jak narazie jest taka sama jak przyjechala z Reichu:

-obnizona

-alu 16" org

-fajnie mruczacy wydech(caly z kwasowki) (niewiem czy caly nie jest od silnika jakis sportowy nvm )

-glosniki w tylnej polce wpakowane chyba przez slepego ;/

-cala instalacja kabli dietza pod CA :> :> :>

-biale kierunki(przod+ boki)

-czarny grill

to chyba wszystko Oo

planowane zmiany

-alu 17" na lato i te 16" zostawic na zime

-srodek oblozyc skora( tapicere + podsofitke i slupki)

-zmiana lamp na zespolone i caly czas dulemat czy Fk z ringami

-zmiana zawiasu na serie lub cos wyzszego nic to moje ;/ bo w najnizszym miejscy od ziemi mam 8cm prześwitu to jest tam gdzie wahacze sa i te blachy alu lub to juz jest wahacz i oslone obciera co jakis czas ;) ////dopisane :nie oddam zawiasu za nic na świecie :tongue4: ////

-przyciemnic szyby

-srebrna listwe wokol szyb

-dokonczyc CA bo maty nie zdazylem zalozyc do poprzednigo auta i w audi skoncze bo kable juz sa ;)

no i takie pierdoly jak rozrzad itd

-

Zmiany i inne pierdoly porobione :

-wymiana rozrzadu

-oleje,filtry

-poprawki w elektryce po jakims fachowcu :blink:

-nowe radio (clarion dxz668rmp )

-jeden boczek wyklejony skora ... na wiecej jakos czasu mi brakuje

Opublikowano

Dobra baza to dalszych modyfikacji !jak zalozysz felgi 17 i z przodu lampki nowe to bedzie miod ;)

Opublikowano

Autko fajne :>... tylko na grilu, jak dla mnie troche za ciemno :).... no i nie wspomne o panienkach na tej fotce, są :good:..

Opublikowano

Fajna ta niunia.. :decayed: (po lewej..) :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

wszystki trzy niunie sa fajnie l;)

Opublikowano

A ja bym nic nie zmieniał, podoba mi sie tak jak jest :good: Kokaina to oczywiście A4 ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no tez tak mi sie widzi i lakier ma na zywo calkiem inny niz te "butelkowe" zielone ... jest taki hmmm nie wiem do czego go przykleic jak go wywoskowalem to metalic w cieniu wygladal lepjej niz w sloncu :good:

Opublikowano

Więcej fotek :cool1: ringi to do BMW :kwasny: autko ładne :good: modelki też :good:

Opublikowano

moje dwie kochanki .. jedna nazywam vodka a druga kokaina :> + nasze maleństwo

Z tego trójkąta takie ładne dzieciątko wyszło? :kox:

Ładne autko, proponuję znaczek :audi: na grillu jednak w chrom :wink4: ale ramkę dookoła grilla zostaw czarną :good: Fajnie to wygląda, sam będę na czarno malował :wink4: Alu koniecznie 17'', lampy przód tylko i wyłącznie ori zespolone Valeo z autka po II lifcie, lub identyczny zamiennik depo, te sonary i FK z ringami sobie odpuść :) Soczewki takie jak po lifcie wyglądają najlepiej a jak dołożysz xenon tak jak ja to już masakra będzie :kox: Zawiasu nie zmieniaj na serie :no: Jeśli już to na nieco wyższy ale też lekko obniżowy zawias który był montowany jako wyposażenie opcjonalne 1BE, on obniża autko o 20mm (30/20) i wygląda to super, a autko wygląda zdecydowanie bardziej korzystnie niż na seryjnym :good: Zobacz u mnie jak stoi autko, ja mam 1BE :good: Ten co masz teraz to chyba jest -40 albo więcej :decayed: Ja nie mam problemów z poruszaniem się po naszych drogach. Zawias 1BE jest najlepszym rozwiązaniem do B5 :wink4:

Dbaj o te swoje niunie :good: :>

Opublikowano

ładnie wyszła na fotce nr 1 :good:...........acha no i autko też ładne :>

Opublikowano
  • Autor

ok moze ktos sie zamieni na moje sprezyny bo w nastepnym tyg zabieram sie za wymiane zawiasu i rozrzadu

Opublikowano

piekna zabcia;) gleba niczego sobie:D i kolo ori tez ladnie pasue:) wszytsko tak jak ma byc;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

dzis siedzialem w papierach od audi i szukalem czegos o zawiasie i znalazlem ...

amory koni 82-2502sp

80-2749sp

sprezyny Einbach sportline

i znalazlem TUV do tego zawiasu i sie przestraszylem .... 55mm

faktury i inne pierdoly do tego byly i szwab wydal na to 1300euro ;)

i wyczytalem tez w starym briefie ze mial alu jakies OZ 8Jx17HZ ET 35 to juz wiem dlaczego mam nadkola nagiete [br]Dopisany: 24 Sierpień 2008, 18:19_________________________________________________maly pomysl mi sie zrodzil co moze byc zrobione z mojego silnika do ilu koni by mozna by go dopracowac , wiem ze jakias turbine zalozyc po wymieniac co nieco czy lepjej szukac innego silnika?

Opublikowano

Twojego silnika niestety nie zrobi..

Opublikowano
  • Autor

to czyli pozostanie szukanie silnika ....

Opublikowano

Lepiej innego auta, swap silnika to trudna sprawa.

Opublikowano
  • Autor

hmm nie bo bym musial caly srodek wymontowac i przelozyc ... trafila mi sie skora za damke i tapicer juz dziala :> :> :> zobaczycie efekty , hmm to byla taka nie zapowiedziana zmiana :naughty: narazie pojde w vizuala i doprowadze do porzadku mechanike bo zostalo pare pier**l za audio nie mam czasu jakos narazie ale bedzie niunia i tak ;p

Opublikowano

fajnie wygląda :good: tylko szkoda, że 1.8 ;(

Opublikowano
:chytry: Z przyciemnianiem szybek poszukaj zanim pomyślisz że ludzie którzy będą to obić są fachowcami. Po dwóch próbach z tylną szybą i masą zmarnowanego czasu, efekt wizualny jest średni :blink:, bo z dwóch płatów kleili, do tego boki nie doszły na karbowaniach szyby(ta czarna szachownica wokół)-podobno wina grubszej folii :wallbash:. Do tego po pierwszej nieudanej próbie wyciskania folii i pierwszym zrywaniu nie grzeje część pasków, a tego już nie poprawisz,bo będą bąble pod następną folią a ogrzewanie i tak nie będzie grzać w pełni :(.