shogun Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam !posiadam w swojej b6 czujnik zapięcia pasów i też irytujący gąg z zegarów którego prubuję się pozbyć,po przeczytaniu wszystkich wątków które o tym były udało mi się wyłączyć ludzika w zegarach,ale nie mogę poradzić sobie z tum dżwiękiem teraz mam kodowanie 02001 ludzik i dżwięk jest jak kodowałem 00001 ludka niema dżwięk jest,nie rozumiem jednego jak da się wyłączyć ludka dlaczego dżwięk pozostaje???próbowałem różneg kodowania i nic proszę może o jakieś sugestie...
Karolchrz Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 zakoduj go tak by ludzika nie bylo i zrob zworke pod fotelem od pasow:wink:
shogun Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 tez o tym myślałem ,ale nie daje mi spokoju dlaczego nie mogę tego przekodować
zbyszek7791 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 zmień na 00000 co prawda ja nie mam czujnika zapięcia ale tak mam zakodowany licznik i z podpowiedzi vaga tak wychodzi
shogun Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 kodowałem 00000 i dżwięk pozostawał może naprawdę trzeba rozłączyć pod fotelem bo nie można tego poprostu przekodować ?
.Pablo. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 W b7 przekodowałem i zniknął ludek i dźwięk. Kodu nie pamiętam bo dawno to robiłem.
shogun Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 czyli w b6 też się pewnie da...
.Pablo. Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Z tego co pamiętam zmieniłem jedna cyfrę druga od prawej w kodzie i wszystko zniknęło dźwięk i chlopek.
rav85 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 kodowałem 00000 i dżwięk pozostawał może naprawdę trzeba rozłączyć pod fotelem bo nie można tego poprostu przekodować ? jak chcesz to się możemy zamienić , ja ci dam bez instalacji sprawdzania zapiętych pasów jeżeli a ty mi dasz swoje bo ja chce żeby mi piszczało
shogun Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 Raczej nie najwyżej poprostu to rozłącze ....
gremlin112 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zawsze możesz włożyć klamerkę od pasów z innej Audi aby oszukać czujnik, tyle że wtedy poduszka może narobić szkody.
Marcino87 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 musisz wypiąć kostkę inaczej nie usyskasz tego co chcesz
Rekomendowane odpowiedzi