Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Holandia i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Będę śledził temat może się dołączę zobaczymy jak będzie z czasem i w ogóle. Wrzućcie jakieś info potem z datą konkretną godz i miejscem. Ja mieszkam w Kudelstaart to jest 28 km od centrum Amsterdamu. 40 od Zaandam'u i 45 od Hagi :wink:

Zapraszamy:decayed:

Opublikowano

sory że sie wam wtrące w temat chłopaki ale o jakichs mega spotach to zapomnijcie.wiem to z doswiadczenia.prawdopodobnie skonczy sie na tym że bedzie was max 3 osoby i po czasie stwierdzicie że jak macie walić gdzieś i siedziec w mcdonaldzie czy coś w ten desen to ugadacie sie u któregoś z was rozpalicie grila i tez bedzie gitara.wiem coś o tym bo razem z kolegą norka i somes próbowaliśmy organizować spoty i co wyszło?za kazdym razem chętnych duzo a jak przyszło co do czego to jeden stwierdzi że mu kot zdechł inny że w laczkach nie pojedzie i inne bzdury.często konczyło sie tak że miejsce było godzina tez ktos tam miał przyjechać ale potem i tak nie przyjechał i zostawaliśmy standartowo w 3 auta na jakimś zadupiu..no chyba że na gokarty pojechaliśmy to było git.no ale po dłuższych ''spotowych'' doswiadczeniach z góry ugadywaliśmy sie na spotowego grila u któregoś z nas i imprezka byłą zawsze udana.ja wam życze żeby sie udało ale sukcesem bedzie jak choc wy sie spotkacie pare razy i potem może uda wam sie coś regularnego zdziałać a na reszte wielkich chętnych to zawsze patrzcie z przymrużeniem oka.bo jak mówie chętnych to zawsze było pełno..gorzej jak ktos miał na 100% przyjechać

Opublikowano
  • Autor

Czytałem historie spotów w NL i domyślam się że frekwencja może nie porażać ale jednak warto spróbować się wyrwać z domu i pogadać z paroma maniakami audi,jak piszesz gokarty lub wspólny grill z % też do ogarnięcia:naughty:.Jak coś zapraszamy:decayed:

Opublikowano

to z mojej strony niedziela jest aktualna;) w pracy mam wolne moja ma na nockę wiec większość dnia mamy wolną i chętnie skorzystamy z zaproszenia;d

co do wypowiedzi kolegi laki83, to nie wiem jak tu ale w pl to spoty z forum wyróżniały się taką średnia frekwencją na poziome kilku osób, czasem liczniejsze były jak się normalnie z znajomymi gdzieś na parkingu zgadało albo się przypadkiem spotkało;) wiec wielkiego szału się nie spodziewam, ale chociaż od czasu do czasu na emigracji można się spotkać z osobami o podobnych zainteresowaniach i pogadać;) z tych 15 chętnych zostanie 5 stałej ekipy i to już zawsze coś

Opublikowano
  • Autor

Ok więc miejscówka nad morzem:decayed:pogoda sie utrzymuje:banan:

Opublikowano

oby sie utrzymała to będzie fajnie;d tylko będę musiał gdzieś myjnię odwiedzić po drodze bo aż wstyd tak w gości jechać;d bo polerki to nie ogarnę chociaż chodzi po głowie;d

Opublikowano
  • Autor

:grin:Nie no nie przesadzaj jedziemy na teren neutralny przy najmniej dla nas:wink:.Polerke kupie jak na BT będę jechał też muszę ogarnąć lakier:facepalm:

Opublikowano

zobaczy się;d ale nie lubię tak uwaloną niunią śmigać;/ jak ja po tych 3 miesiącach zobaczyłem to aż samochodu nie poznałem z białych części stały się czarne;d a jak myłem to jak bym farbę jakąś spłukiwał;d

co do lakieru to się zastanawiałem czy by nie oddać gdzieś tutaj na regenerację, glinkowanie itd ale jeszcze nigdzie nie znalazłem co i jak w okolicy;/ tylko musiałbym najpierw klapę zmienić z tyłu albo polakierować od nowa;/ bo była źle pomalowana i jak folię zrywałem to poszło w jednym miejscu do podkładu;/

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj mi znajomy polecił osobę ma sprzęt i preparaty tylko cene nie wiem ile by wzieła:wink:dopytam się

Opublikowano

o no to było by spoko;) bo już kiedyś myślałem ale zawsze problem z kasa był;d wgl ktora godzina w niedziele?? i ewentualnie jakis adres pobliski bo na gps bede jechał;d

Opublikowano
  • Autor

Myślę że tam gdzie symeks pisał https://goo.gl/maps/mkO2P myślę że na 14 na miejscu co Ty na to??

Opublikowano

to tam w okolicy widzę tylko jeden taki wiekszy parking żeby wjechać bez problemu;d tylko fajnie by bylo jak by wszyscy mieli miejsca obok siebie;d co moze byc ciezkie

Opublikowano
  • Autor
:decayed: miejsca się znajdą najwyżej się przerzucimy na inny w pobliżu:wink: chyba że masz inną propozycję?
Opublikowano

Zdam sie na osoby znajace ten teren:d bo miejsc parkingowych jeszcze nie ogarniam wiec moje sugestie bd raczej malo pomocne:d najwyzej ja zaparkuje tam gdzie znajde miejsce w okolicy a jak znajdziemy sie w miejscu docelowym to sie przestawi potem:d

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie nas na tyle nie bedzie zeby nie zmiescic sie na zwyklym parkingu,chyba ze bedzie jakas niespodzianka:grin:

---------- Post dopisany 08-03-2014 at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany 06-03-2014 at 04:04 ----------

Witam,w niedziele jak ktoś zainteresowany na spota(mini spota:wink:) to na miejscówce: Hoek van Hollandlaan, The Hague, South Holland, Holandia mniej więcej na wysokości budynku residence zeehaghe jest w miarę fajny parking(morze nie daleko,pogoda ma dopisać),będę około 14 moją audiczką.

wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszam.Będziemy mogli ocenić swoje auta jak i przegadać jakieś karty i itp:naughty:.Pogoda ma być świetna więc jest to pomysł na spędzenie niedzieli nad holenderskim morzem:naughty:.

Podaje numer tel dla zainteresowanych co by się szybciej odnaleźć 0684574436(naturalnie numer NL:grin:).

Pozdrawiam i do zobaczyska:wink:

Opublikowano

Hej, postaram sie i ja dolaczyc. moge wziasc vaga jak by ktos chcial cos pokodowac, pokasowac bledy.

Opublikowano
  • Autor

Oki czyli ja swojego nie muszę brać:grin:,pogoda ma dopisać więc ładne foty będzie można popstrykać na pamiątkę naszych bestii :polew:

Opublikowano

to mi teraz pojechales, trzeba sie na myjnie udac i doprowadzic z zewnatrz autko do ladu i skladu ;)

Krzysiek jak mozesz to daj zdj z google maps z miejsca ktore upatrzyles, zeby bylo latwiej sie odnalezc.

pzdr

Opublikowano
  • Autor

No coś Ty ja tez nie długo jadę,kolejki takie że masakra i muszę poczekać do 18:facepalm:żeby cosik sie rozluzniło:grin:

---------- Post dopisany at 16:52 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

To jest ta sama miejscówka co Ty ją podałeś:wink: jedna droga tam prowadzi tylko skręć w lewo i będziesz miał po prawej budynek a po lewej parking nie daleko pętli autobusowej:wink:

Opublikowano

to o 14 na miejscu sie widzimy?? nr sobie Twój wiozłem więc w razie w będę dzwonił;d

o vag dobra opcja jeśli będzie to bym się chętnie podczepił pod kasowanie;d

to tylko ja będę nie umytą fura??:/