KrzysiekA4 Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Panowie jak tam na meetingu??bo coś temat milczy,jakieś foty?? Witam Panowie,szukam taniego auta do pracy na pon. ma ktoś coś na sprzedaż??może być stan na 2 tyg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiepan88 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Panowie szukam mądrego magika-mechanika w okolicach Hoorn'u? Edytowane 22 Listopada 2014 przez stiepan88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Napisano 22 listopad 2014 - 23:51 Panowie szukam mądrego magika-mechanika w okolicach Hoorn'u? Użytkownik stiepan88 edytował ten post 22 listopad 2014 - 23:52 Ale co się dzieje konkretnie coś poważnego czy kabelek?? Atak na zagraniczne blachy przeczytałem i mi ludzie pantoflem przekazali jak i na swojej dupce się przekonałem nagminne naloty od 2015 w NL.Trza zacząć płacić Wiatrakowski podatek drogowy.Co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 W mojej okolicy Amsterdamu i Aalsmeer Flora Holland bardzo duzo polaków i co jakiś czas robią naloty. Dużo historii się słyszy i przypadków ale jakoś leci. Byle dostać zjazdówkę bo jak dowalą karę to ból jak uj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja tylko przestrzegam,jak udowodnią to koszta dramatyczne bo liczą od lat nie mandat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Panowie ktos sie wybiera na zlot do BT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja chciałem ale Kobita wybiła mi to z głowy po ostatnim zlocie☺haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Ja chciałem ale Kobita wybiła mi to z głowy po ostatnim zlocie☺hahaNie gadaj ...serio ??wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Uwierz pojechał bym z miłą chęcią,od razu przywiózłbym Ci te lusterka Artur☺ Mówi źe mamy odkładać na dom hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Firma na szkolenie kilku dniowe Cie wysłać nie może ?? ...pociągiem...busem...czymkolwiek wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Samolotem ja juz mam dosyć 13 godzin jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 wysłane z lte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekA4 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Do marca jeszcze parę tyg i 100 godzin urlopowych heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 https://www.facebook.com/pages/MIVW-event/200415953373853 moze tu sie mozecie spotkac?ja juz hotel i tunnel kupiony,jade z londynu,bylem dwa lata temu tylko na zlocie,teraz hotel wykupiony za 2 noce,w piatek poludnie sie melduje,wieczorkiem jakis pub,wyzerka,w sobote smazing&plazing a w niedziele zlot!Jesli ktos nie byl niech zajrzy,jest ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja mam tam blisko i byłem rok temu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja już byłem 3 razy i w tym roku jadę ponownie. Też mam blisko. Ok 35 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam panowie o jakim zlociku piszecie mozna wiedziec kiedy i gdzie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symeks Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tutaj info http://mivw.nl Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs4wagon Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Tutaj info http://mivw.nl Sent from my iPhone using Tapatalk to data z przed roku,zeby czasem se kto nie umyslal tam w pondzialek jechac w tym roku jest 2giego sierpnia,miejsce to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radson8333 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam Forum NL Jestem nowy i mam nadzieje ze jakoś się zaklimatyzuje w waszym gronie.., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi