Artizzz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Witka ! Co powiecie na taką zabudowę do bagażnika niuni? Ktoś miał z tym już do czynienia? www.elektrodor.pl/zabudowa-audi-a4-b5-combi-rockford-fosgate-p2d210 Zależy mi, żeby basy pizgały po plecach :] Jednostka w mojej niuni to Alpine CDA-9812RR, w przednich wytłumionych furtkach siedzą 16cm PowerBassy L-60C, narazie zasilane z radyjka. W przyszłości chcę zasilić je przez dodatkowy wzmacniacz. Czy wzmacniacz Crunch GPX 1000.4 będzie dobry to tego zestawu? Jest 4 kanałowy, więc 2 kanały poszły by na przednie głośniki, a pozostałe 2 w mostku zasiliłyby suba. www.elektrodor.pl/crunch-gpx-1000-4-gpx1000-4-wzmacniacz.html Wyjdzie coś z tego ?
Gladispes Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Słyszałem u kolegi taki zabudowany woofer i dawał radę! Jeśli masz kasę i czas to inwestuj, jeśli dobrze to zrobisz to masaż plecków masz gwarantowany
Artizzz Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2014 Przy okazji wyjdą na jaw wszystkie drgające i trzeszczące pierdoły w aucie Pytanko tylko czy taka zabudowa wchodzi p&p w miejsce boczka czy trzeba coś przerabiać ?
Rekomendowane odpowiedzi