kris007 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam, Niestety pękła mi sprężyna szukam oznaczeń kolorowych i nie mogę nic na jej temat znaleźć. Kolory to różowy żółty żółty ( może czerwony pomarańczowy pomarańczowy ). Zawieszenie 1BA. Co można tam wsadzić. Może opłaca się zamienić je na 1BE i utwardzić bo fakt troszkę buja na zakrętach ( jest strasznie wysokie ). Może kupić na all**** komplet 1BE, może ktoś ma coś do sprzedania ? Pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 W ADR miałem to samo róż,pomarańcz , pomarańcz i jedna pękła nie mogłem takiej zdobyć i założyłem róż i trzy pomarańcze było dobrze.
Banan Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wyszukaj ETKI Online tam są wszystkie kolory opisane
karol24 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 do 1.6 ciążko będzie chyba 1BE trafić, widziałem za 200zł komplet do 1.8T na tablicy, może ktoś tak podmieniałi by przypasowały? nie wiem tak tylko głośnio myśłę zależy od wagi silnika
Rekomendowane odpowiedzi